MONOGRÀFIC ADOPCIÓ & VINCLE

 

La realitat és que, l’ésser humà sempre estarà vinculat als seus pares biològics, tinguin relació o no, perquè veritablement, ells corren per la seva sang, no és necessari fer res més per a crear aquest vincle. Per això en cas d’adopció, no és suficient amb l’immens amor, cures i tot el que estem disposats a donar-li a aquest fill, també es necessita crear aquest vincle.

 

En el moment de néixer o posteriorment, un nen adoptiu, ha estat separat forçosament dels seus progenitors i, hagis estat com hagin estat, formen part del seu ADN, de la seva essència, del seu ésser, així doncs, el dolor que li provoca la separació, deixa una ferida que s’ha de contemplar.

 

Per  aquest motiu, amb les famílies d’adopció, farem incís en aquest permís per a integrar a la mare biològica i, d’aquesta manera, poder pal·liar el mal que produeix al nen, aquest amor que ha estat interromput bruscament.

 

És molt important que nosaltres adoptem al sistema d’on el  nen en prové, sigui quina sigui la seva procedència, el fill adoptiu necessita que els pares que l’acollin, acceptin i en la mesura del que sigui possible, l’integrin en la seva vida.

 

Es tracta d’anar aprenent com donar un lloc en els vostres cors, als quatre pares, als biològics.

 

Bert Hellinger, creador de las Constel·lacions Familiars, afirma que les persones que han estat adoptades, venen amb la força suficient per a poder sostenir-ho i gestionar-ho. Així doncs, només es necessita acompanyar al fill adoptiu en tot procés.

 

En el transcurs del taller, aprenem a llegir el comportament del nen o adolescent, què li passa, què necessita, on va el seu cor, per poder acompanyar-lo en el seu procés de curació.


DESCARREGAT EL PROGRAMA

Descarga
VÍNCULO & ADOPCIÓN (2).pdf
Documento Adobe Acrobat 6.0 MB

DATA:

Dissabte 22 de maig

 

HORARI:

De 10 a 14h i de 16 a 20h

LLOC:

Barcelona

 

PREU: 

85€ (110€ amb parella)XAVI GARCÍA

Llicenciat en Psicologia (UB), Educador Social, Mediador Familiar. Terapeuta Gestalt. Psicoteràpia Integrativa Programa SAT3 Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents des de les Constel·lacions Familiars i la Pedagogia Sistèmica. Formació Teràpia Sistèmica. Constel·lacions Familiars Postgrau Coaching. Terapeuta EMDR (adults, adolescents i nens). Responsable de Servei Terapèutic en Acolliment i Adopció de l'Associació Cel Obert.


CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme. Llicenciada en Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys treballant com a terapeuta. Actualment impartint tallers a mitg món. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.