EN CLAU DE MÍ

                                                                                        Grup d'acompanyament personal per atendre emocions, pensaments i actituds. En aquests tallers ens endinsarem en un mateix, descobrir d'on venim, com hem construït el nostre personatge, desvetllar les nostres  màscares, pors i fortaleses per acceptar-nos, estimar-nos i encaminar-nos. Som molt més del que ens expliquem! Com més ens coneixem, millor podem acompanyar-nos. Viure i conviure amb nosaltres el nostre repte, el nostre regal.

 

Aquesta proposta és un espai de trobada i d'autoconeixement, per poder trobar eines i recursos per aconseguir liderar la meva vida amb més coherència, empenta i decisió

 

A través de dinàmiques de teràpia Gestalt i constel·lacions familiars, i gràcies a la riquesa que dóna  el vincle de grup podrem enriquir i millorar les nostres relacions, actituds i el nostre benestar.


 

Facilita: Alba Serrat

 

Tu ets la clau. Vols treure la teva millor versió? Vols gaudir del que ets? Tens les eines dintre teu per aconseguir-ho. Com? Connecta amb tu, assimila el que ets, treu el que ja no et serveix i empoderat.