LA MORT I EL DOL

Dissabte, 3 de juny 10h a 14h.

 

Facilita: Rocío Villegas

 

Aquest taller està enfocat a descobrir i aprendre a tenir una mirada a la mort i el dol des d'una perspectiva sistèmica i de més comprensió. Una mirada que ens ajuda a enfortir-nos davant del fet, la transició de la pèrdua i el dol.

 

Ens obrirem a aprofundir en el propi treball personal del dol per entendre i comprendre com viure la pèrdua. 

   

 

Roció Villegas

Orientadora i Lic. en Psicologia Sistèmica. Diplomada en Medicina ayurveda a l'India. Directora de la Formació de ioga sistèmic iogaiurveda. Combina tècniques psicoterapèutiques orientals i occidentals. Constel·lacions familiars, recursos sistèmics, transpersonal i transgeneracional. Formadora, investigadora i conferenciant. 

 


Beneficis del taller

Creuar i traspassar el dol per entendre de quina manera podem comprendre, integrar, i incloure en la pròpia biografia les pèrdues de la nostra vida. 


DATA:

Dissabte 3 de juny

HORA:

de 10:00 a 14:00

LLOC:

Barcelona

INVERSIÓ:

65€¿Tens el carnet Jove?

Doncs, recorda que tens un descompte d'un 10% en aquesta activitat

 

SI ETS DOCENTS DE CATALUNYA, AIXÒ T'INTERESSA

 

Pots tenir el certificat de reconeixement del

Departament d'Educació fent 3 tallers dels que et presentem (durada de 20h.)

 
ROCÍO VILLEGAS

Formadora de Ioga clàssic. Diplomada en Medicina Ayurveda i tècniques de suport clínic a l'Índia. Psicoterapeuta Holística integral, Humanista, Sistèmic i Transpersonal formada en Constel·lacions Familiars. Estudiant Psicologia Sistèmica. Combina tècniques psicoterapèutiques d'orient i d'occident en l'acompanyament individual i grupal.