Q-NNECTA'T

 

L’educació és la base en la qual els nostres adolescents aprenen a viure. A les escoles, gran part de l’ensenyament que reben els petits de la casa és purament acadèmic i per a nosaltres no és suficient.

 

Hi ha una part que no s’ensenya, no s’explica... com funciona el món realment?

 

Des d’Espai Sistèmic i Humanista proposem una formació activa i pràctica de com afrontar diverses situacions a la vida. Com seria afrontar la frustració? I l’èxit? Perquè em costa comunicar-ne, tinc problemes a casa o amb la parella? I què vull jo en un futur? De què voldré treballar?

 

En aquesta formació volem donar eines perquè els joves tinguin recursos de com poder afrontar la vida adulta.

 

QUÈ ES TREBALLARÀ?

  • Una bona gestió de els emocions
  • Què és l’autoestima i l’EGO
  • Autonomia / dependència
  • Comunicació verbal i no verbal
  • L’ empatia i l’ assertivitat
  • Èxit i frustració
  • Vocació i professió
  • Mediació i Gestió de conflictes

HORARI

 1 dijous quinzenal de 18-19:30h

INVERSIÓ

50€/mes (25€/per sessió)


COORDINADORS ESCOLA DE VIDA PER ADOLESCENTS

 

ALBERT VALLS

Format en Constel·lacions Familiars a Espai lúdic, amb Bert Hellinger i amb Institut Gestalt. Format en Constel·lacions Organitzacionals i Coach Sistèmic a l'Institut Gestat i amb Talent Manager. Terapeuta Gestalt. Terapeuta en Shiatsu. Iniciació a Reiki. Format en Teràpia Cranisacral i ha assistit a diversos tallers de Dale Carnegie sobre la comunicació. Estudiant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC.

 


ALBA SERRAT GÜELL

Terapeuta formada en Constel·lacions Familiars i en Teràpia Gestalt a l’Escola Gestalt de Catalunya, Espai Lúdic. Terapeuta de Jin Shin Jyutsu, facilitadora de tallers d’autoajuda i organitzadora de cursos oficials a Catalunya. Professora de secundària. Facilitadora de grups de suport emocional i ajuda mútua "Rebre x donar". Especialitzada en l’acompanyament a la mort i al dol. Terapia d’essències florals Trembling Light. Coneixedora de les plantes curatives com a eina de sanació i organitzadora de retirs.