1r CONGRÉS INTERNACIONAL: MIRADES A L'ADOPCIÓ

Organitza Espai Sistèmic i Humanista

 

L'adopció ens planteja aspectes específics que es repeteixen en l'expressió de les persones adoptades i que, sens dubte, estan relacionades amb la importància que les vivències de les primeres etapes de vida.

 

Aquest és un tema que s'ha anat abordant des dels professionals amb algunes dificultats, a causa de la falta de consens en l'aplicació dels abordaments terapèutics i en la formació de criteris clars i consensuats per l'acompanyament de les famílies d'adopció.

 

El congrés pretén oferir maneres de mirar i acompanyar la filiació adoptiva des de diferents aspectes d'aquesta, remarcant aspectes fonamentals del procés adoptiu des del punt de vista dels seus diferents protagonistes.

 

Participaran representants tant de famílies adoptives com de famílies que no van poder continuar amb la criança dels seus fills i van veure com se'ls hi va proposar la idea que fossin adoptats per una altra família, persones adoptades i professionals amb una gran experiència en treballs relacionats amb l'adopció en diferents països.

 

En tractar-se d'un congrés internacional, i tenint en compte les diferències de nivell econòmic entre els diferents països, l'aportació econòmica serà voluntària i de lliure aportació, la qual cosa es coneix com a taquilla inversa.

 

Et pots apuntar completant el següent formulari:


DATES

21 i 22 de Gener

 

HORARI

16h a 21h (hora espanyola)

LLOC

Online

 

PREU

Taquilla inversa, aportació voluntàriaCARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars directament amb en Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica; Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Xamanisme..... Llicenciada en Psicologia. Més de 30 anys treballant com a terapeuta. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.


XAVI GARCÍA

Llicenciat en Psicologia (UB), Educador Social, Mediador Familiar. Terapeuta Gestalt. Psicoteràpia Integrativa Programa SAT3 Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents des de les Constel·lacions Familiars i la Pedagogia Sistèmica. Formació Teràpia Sistèmica. Constel·lacions Familiars Postgrau Coaching. Terapeuta EMDR (adults, adolescents i nens). Responsable de Servei Terapèutic en Acolliment i Adopció de l'Associació Cel Obert.