MÀSTER UNIVERSITARI EN PSICOLOGIA SISTÈMICA

Amb l’enfocament de Bert Hellinger

 

TITULACIÓ DE POSTGRAU OFICIAL

 

El Màster en Psicologia Sistèmica, sorgeix per la necessitat de brindar al professional d’avui en dia un pilar emocional sòlid al moment d’incorporar-se a les seves activitats. Actualment ens enfrontem a situacions sistèmiques no resoltes traduïdes en conflictes personals en les relacions que ens impedeixen obtenir els resultats esperats  (èxit i abundància) en els projectes en els quals participem.

 

Forma professionals capaços de comprendre i gestionar els processos de la psique en relació als seus paràmetres sistèmics, a dirigir constel·lacions familiars i a fomentar el desenvolupament de coneixements terapèutics de totes les persones interessades en el tema.

 

Una Especialitat i Mestratge amb l’enfocament de Bert Hellinger aplicada al camp psicològic que dota als nostres estudiants d’eines per atendre i resoldre processos terapèutics, d’inclusió i de reconciliació, incorporant els fonaments teoricopràctics de diverses correntes terapèutiques i de l’enfocament sistèmic de Hellinger a través de les constel·lacions familiars i d’investigació del Grup CUDEC i els simplifica de manera que tinguin cabuda dins  la vida diària, professional, terapèutica o de treball amb grups.

El treball personal vivencial que es porta a terme mòdul a mòdul genera una transformació amorosa a l’àmbit personal i del mateix sistema familiar de forma immediata, el que porta als nostres estudiants a realitzar una anàlisi profunda de les seves situacions familiars i laborals, mentre avancen  en el propi procés de Creixement Personal Conscient a l’hora que desenvolupa la capacitat terapèutica que podrà traduir-se a mitjà termini en ajuda a l’altre.

 

Avalat per la Hellinger Sciencia®, impartit per Grup CUDEC® a través de Domus CUDEC® Extensió Universitària, en conveni amb Carme Tuset. 

 

 

 Dirigit a persones que comptin amb una llicenciatura o grau conclosos.

 

·         Professionals i persones que volen aprendre a dirigir  Constel·lacions Familiars o Sistèmiques, tant en tallers grupals com en sessions individuals: psicòlegs, psiquiatres, metges, psicoterapeutes, assessors d’Organització  i empreses, especialistes en Recursos Humanos, coachs, etc.

 

·         Professionals que puguin utilitzar els Ordres de l’Amor en el seu treball: docents, advocats, metges, terapeutes, treballadors socials, consultors d’empresa, especialistes en mediació familiar, advocats, directors d’equips i altres professionals la labor dels quals aparquí especialment el vincle entre persones.

 

·         Persones que volen entendre i resoldre les dinàmiques de la seva família i profunditzar en un procés de desenvolupament personal per resoldre conflictes, aconseguir l’èxit i està en sintonia amb les seves vides.

 

 

Modalitat.

 

Consta de quatre parts o àrees:

 

1. La part modular vivencial.  Formació Internacional en Constel·lacions Familiars avalada per Cudec.

 

 

2. La part Universitària acadèmica a distància. Es cursa a través de plataforma on-line, amb un seguiment per docents titulats amb postgrau universitari, acompanyant-te en línia durant tots els quadrimestres a cursar.

 

Assignatures del Pla d’estudis: Es cursen en línia, 2 cada quadrimestral.

 

·         Teories Psicològiques Contemporànies.

·         Personalitat i Conducta.

·         Desenvolupament Cognitiu i Aprenentatge.

·         Psicologia i els Sistemes Socials.

·         Desenvolupament Psicològic en Contextos Adversos.

·         Enfocaments Qualitatius en la Investigació del Comportament.

·         Processos Psicoeducatius i Família.

·         Trastorns Psicològics i Comportament.

·         Problemes Psicosocials Actuals.

·         Tècniques i Estratègies d’Intervenció Psicològica.

·         Seminari d’Investigació.

 

3. Part Universitària acadèmica presencial. 1 estiu a la Universitat Doctor Emilio Cárdenas de Mèxic.

 

Grups formats per alumnes de diferents països.

Treball personal intensiu, descobrint les dinàmiques personals, familiars i organitzacionals per trobar imatges de solució i potenciar els propis talents.

 

4. Investigació. Amb l’elaboració d’un Treball final de Tesis, que permet obtenir la Titulació de Màster Universitari oficial.

 

Completant totes les parts s’obté la titulació de Màster Universitari oficial en Psicologia Sistèmica i la certificació com a terapeuta en Constel·lacions familiars de la Hellinger Sciencia®.

 

Preu:

La plataforma per cursar les assignatures en línia i la part presencial en estiu.

 La forma de pago:

·         Son 3.200 € per any.

·         Amb un 15% de descompte per a pagaments únics l’arribar a la Universitat, són 2.720 € cada any.

·         Pagament fraccionat mensual de 265 €, durant els 24 mesos del Màster.

·         Taxes de titulació: 885€ (aproximadament).

 

No inclou despeses de viatge, allotjament i manutenció (es pot residir en pisos de la universitat per un preu de 200€ aproximadament).