PRACTITIONER de PNL 

 

Per què viure una vida ordinària, quan es pot viure una vida extraordinària?

Anthony Robbins

 

Des del model de la PNL, cada ésser humà s'organitza i té un "mapa" per anar per la vida. Per tant, hi ha moltes definicions de PNL. La PNL és sobretot autoconeixement i relació amb el món. "Objectius, agudesa sensorial i flexibilitat", o bé "L'estudi de l'experiència subjectiva de l'ésser humà" són dues de les múltiples definicions que existeixen.

 

¿L'important? La pregunta més important és: ¿Per a què serveix? Serveix per millorar en tots els nivells de la nostra existència. Part de l'estudi de la comunicació i ajuda a analitzar i fomentar capacitats, creences, valors ... D'això resulta un treball personal molt profund que permet assolir els objectius personals i organitzacionals molt més fàcilment.

 

Tot i que la PNL va començar com a model lingüístic, amb el temps es va ampliar i va incloure la intel·ligència somàtica (el corporal) i posteriorment, a l'entorn (camp). Les classes suposen per tant una implicació activa de l'alumne, amb dinàmiques que permeten explorar el mapa propi en l'àmbit mental, corporal i relacional. El talent d'aprendre es multiplica amb dinàmiques senzilles, clarificadores i reveladores; el lúdic combina amb la profunditat dels continguts.

 

A partir d'un model que ha treballat el COM ho fan les persones que són excel·lents en un cert camp, en aquest nivell pots adquirir el coneixement per desenvolupar estratègies de major eficiència en: Comunicació, Ajuda i Excel·lència personal, que són els tres pilars del contingut del curs.

 

En aquest curs pots millorar la comunicació amb tu mateix/a i amb els altres; curar i incloure parts oblidades o desconegudes de tu mateix/a i començar a definir-te a tu mateix/a des de la creativitat i l'excel·lència personal.

 

"Ser o no ser, aquesta és la qüestió".

William Shakespeare

 

Practitioner de PNL consta d'un primer nivell que rep el nom de Practitioner. A partir d'aquí es pot realitzar el Màster Practitioner i el Trainers Training. Tots els assistents als cursos disposaran d'una certificació avalada per l'AEPNL (Associació Espanyola de Programació Neurolingüística). En tots els cursos vam incorporar més hores lectives de les que exigeix l’AEPNL, per aprofundir en l'experiència i l'aprenentatge.

 

"Podem aprendre alguna cosa nova cada vegada que creiem que podem"

Virginia Satir

 

Practitioner en PNL: Què és?

És el primer nivell de Practitioner de PNL que oferim a partir de l'estructura que avala l’AEPNL (Associació Espanyola de Programació Neurolingüística).


ÁNGELES JORGE

Llicenciada en Ciències Biològiques. Teràpeuta Gestalt. Professora avalada per l'AEPNL. Ha realitzat el programa SAT amb Claudio Naranjo. Formada en Constel·lacions Familiar i en PNL.. Treballa com a terapeuta en línia i formadora. Actualment resideix a Alemanya.