FORMACIÓ EN REBIRTHING

 

Sovint no podem viure el present d'una manera plena. Explorar, comprendre i curar els nostres traumes i bloquejos de les etapes inicials de la nostra vida ens allibera i ens proporciona les eines per acompanyar a les persones cap al seu benestar.

 

El Re-Naixement és un mètode terapèutic que contribueix a la sanació de la persona a través de l'autoconeixement i de l'aprenentatge de la gestió de les memòries psicològiques i emocionals, algunes d'elles fruit de tot el procés pre i perinatal, fomenta el desenvolupament de les potencialitats interiors que permeten contribuir a la mateixa gestió emocional i a la creació del procés de vida des de la vitalitat i la pau interior i des del poder personal que dóna l'autoconeixement.

Va néixer a finals dels anys setanta de la mà de Leonard Orr i s'ha anat desenvolupant arreu del món a través de diferents escoles i professionals. El Re-Naixement utilitza el poder terapèutic de la respiració conscient i la capacitat de la ment com a element creatiu de realitats psicològiques, emocionals i físiques per a la persona.

 

OBJECTIUS GENERALS

  • Dotar l’alumne de les eines que sostenen el treball en Re-Naixement.
  • Facilitar i acompanyar l’adquisició de la formació teòrica i pràctica necessària per a poder exercir a escala professional com a terapeuta facilitador d’aquest mètode.
  • Capacitar l’acompanyament a les persones a fer un important treball personal, en la sanació de bloquejos energètics, en l’alliberació de la respiració, curant les memòries conscients i inconscients de cada etapa, desenvolupant la consciència en el cos físic, l’escolta i el maneig dels pensaments i emocions limitants.
  • Aprendre a practicar la comunicació honesta i sincera de la veritat emocional, a aplicar la força del perdó i la reconciliació, a cultivar la presència en l’aquí i ara i a practicar la consciència de la respiració en tots els processos i moments.

 

REQUISITS PER A LA CERTIFICACIÓ DEL CURS

  • Haver participat de manera presencial en els mòduls de Formació.
  • Realitzar tots els treballs proposats cada mes: lectures, visualitzacions, afirmacions, etc. relacionats amb l’experimentació de les eines del curs i del propi procés personal i professional.
  • Intercanvis de pràctiques de sessions amb altres companys del curs. 

 

A QUI VA DIRIGIDA

  • Persones que vulguin formar-se a nivell professional com a terapeutes facilitadors de Re-Naixement, tant en sessions individuals com de grup.
  • Professionals de l’ajuda ja formats en altres disciplines com psicòlegs, psicoterapeutes, psiquiatres, treballadors socials, educadors, mestres, coach, doulas, etc.
  • Tota persona que vulgui aprofundir en el seu autoconeixement i formar-se com a professional a la vegada.