Què és T.R.E.?

 

Es tracta d'una seqüència d'exercicis (dissenyats per David Berceli) que activa el tremolor muscular neurogènic, un mecanisme de vibració natural per al qual estem programats genèticament i que ens permet descarregar la tensió.

Aquest mecanisme inhibit en la majoria de les persones adultes (per condicionaments socioculturals) sol activar-se de manera espontània en animals i nens després d'una situació d'estrès.

 

El responsable d'això és el psoes, múscul que connecta les principals estructures: columna, malucs i cames i que es contreu davant situacions d'estrès o alerta per a protegir la zona vital del ventre, preparant així a l'organisme per a una possible lluita o fugida. Com no sempre podem realitzar una adequada descàrrega, aquest potent múscul acumula la tensió generada tant per l'estrès quotidià (micro estrès) com per diferents traumes, ja siguin físics, emocionals, psíquics o interpersonals, limitant la nostra capacitat de moviment i expressió.

En les sessions proposo un treball, encaminat a l'autoregulació de l'organisme on la persona pugui aprendre T.R.E. i practicar-ho de manera autònoma a casa habitualment, o de manera puntual quan ho necessiti .

 

A qui va dirigit?

 

No es necessita condició física especial, per la qual cosa aquests exercicis són adequats per a qualsevol persona que vulgui connectar amb la seva capacitat d'autoregulació i millorar les seves circumstàncies vitals en la direcció a la salut.

 

Per a què?

 

El T.R.E. ajuda a millorar la qualitat de vida en estats de malaltia i equilibra l'organisme sa proporcionant una sensació de pau. Redueix l'estrès, l'ansietat i irritabilitat, així com les tensions musculars i el dolor d'esquena. També millora l'estat d'ànim, la qualitat del somni i les relacions interpersonals.

 

LLOC:

BARCELONA

 

HORARIS:

Dilluns de 19 a 20h

 

PREUS:

40€ al mes (4 sessions)

20€ una sessió solta

50€ una sessió individual


FREIDUN MONTCIATTI

Em dic Frei i sóc italo-irani, encara que des de gairebé una dècada viu a Barcelona. Fa uns anys el meu camí es va obrir al ioga i teràpies naturals, portant-me a formar-me com a professor de Hatha Ioga i terapeuta. M'encanta crear l'espai segur que permet l'alliberament del cos a través de les vibracions i sacsejades de tensió, estrès i petjades traumàtiques irresoltes, per això uso les poderoses eines de TRE® i Neurogenic Ioga. Dono sessions individuals de Biodinàmica Craneosacral per a acompanyar les persones en un procés de sanació holístic.