FORMACIÓ EN INTERVENCIÓ TERAPÈUTICA

Diferents moments de la sessió de teràpia i les seves tècniques específiques

 

FORMACIÓ PRESENCIAL I ONLINE

 

Té com a objectiu principal aclarir i potenciar les diferents parts del procés de teràpia individual explorant i adaptant els recursos més indicats a cada moment. Per a això tindrem en compte, d'una part, els coneixements sobre biologia, neurociència i evolució del cervell humà; i d'una altra, l'aplicació integrada de les aportacions més rellevants de les Teràpies Humanistes, sense oblidar que l'eina més valuosa amb la qual compta el terapeuta, és la seva pròpia persona.

 

Durant la formació treballarem de manera especial: la relació terapèutica; trauma i guió de vida; Sistema familiar, on aprofundirem de manera especial en els recursos sistèmics; resolució de conflictes; etc.

 

Adaptarem els diferents recursos a les diverses demandes actuals de teràpia: presencial, online, telefònica i d'urgència.

 

Ho farem des del cognitiu, vivencial i experiencial.

 

 

Està dirigida, a aquelles persones que desitgin dedicar-se al món de la teràpia, i també, a aquelles persones que desitgin disposar de més recursos per a autogestionar-se, i potenciar les seves capacitats d'acompanyament als seus sers estimats.

 

A QUI VA DIRIGIDA

 

La Formació en Intervenció Terapèutica està dirigida a totes aquelles persones que desitgin dedicar-se al món de la teràpia i de l'acompanyament; o que ja es dediquen professionalment a aquest camp, i desitgen potenciar els seus recursos i adquirir de nous, per a oferir el millor de si mateixos en les sessions de teràpia, ja siguin aquestes presencials o a distància.

 

També va dirigida a aquelles persones que, encara que no tinguin un objectiu professional, desitgin d'un costat, disposar de més recursos per a autogestionar-se; i d'un altre, potenciar les seves capacitats d'acompanyament a les persones amb les quals conviuen i es relacionen.


 

Horaris:

  • Matí : 2 dimarts al mes de 10 a 14
  • Tarda: 2 dimecres al mes de 14 a 20
  • Un dissabte al mes presencial: de 10 a 20 (dues hores de descans per a menjar)  o dos dissabtes al mes de 16 a 20h (possibilitat online)

 

Durada:

9 mòduls o 9 mesos

 

LLOC:

Barcelona i OnlineCRISTINA DÍAZ PELLICER

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica. Coordinadora de la Formació en Interverció terapèutica