FORMACIÓ en INTERVENCIÓ TERAPÈUTICA

 

La Formació en Intervenció Terapèutica té com a objectiu principal aclarir i potenciar les diferents parts del procés de teràpia individual: des que el client contacta amb nosaltres per primera vegada, passant per la sessió de teràpia en si mateixa, fins que es dóna per acabat el procés i el client es va.

 

Durant la formació treballarem amb:

  • La importància del primer contacte i de la relació terapeuta-client.
  • Les diferents parts que formen la sessió de teràpia -trobo, desenvolupament i tancament- i les tècniques específiques per a cadascun dels processos (ja siguin tècniques meditatives, imaginatives, de reconexió, de treball amb creences i capacitats, resolució de conflictes, recursos sistèmics en sessió individual -com els moviments sistèmics-, consecució d'objectius, etc.)
  • L'optimització de recursos, incorporant els coneixements que disposem en l'actualitat relacionats amb biologia i amb els processos de percepció i neurocepció. Saber què podem esperar i què no segons l'estat emocional que porta el pacient a la sessió i com donar-nos suport en els coneixements científics i la biologia del client per a fer teràpies més efectives i respectuoses.
  • El trauma i la seva presència desadaptativa en el nostre dia a dia.

En cadascun d'aquests punts i amb l'objectiu de gestionar-los amb els recursos més adequats a cada moment, aprendrem noves i eficients eines, sense oblidar que l'eina més valuosa amb la qual compta el terapeuta, és la seva pròpia persona.

 

A QUI VA DIRIGIDA

 

La Formació en Intervenció Terapèutica està dirigida a totes aquelles persones que desitgin dedicar-se al món de la teràpia i de l'acompanyament; o que ja es dediquen professionalment a aquest camp, i desitgen potenciar els seus recursos i adquirir de nous, per a oferir el millor de si mateixos en les sessions de teràpia, ja siguin aquestes presencials o a distància.

 

També va dirigida a aquelles persones que, encara que no tinguin un objectiu professional, desitgin d'un costat, disposar de més recursos per a autogestionar-se; i d'un altre, potenciar les seves capacitats d'acompanyament a les persones amb les quals conviuen i es relacionen.


Un cap de setmana al mes: dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20h

Dos dimarts al mes en horari de matins de 10 a 14h

Dos dimecres al mes en horari de tarda de 16 a 20h


CRISTINA DÍAZ PELLICER

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica. Coordinadora de la Formació en Interverció terapèutica