Formació en Maternitat Sistèmica

"L'èxit primer i decisiu de les nostres vides, va ser el nostre naixement. Ho aconseguim millor i amb les més vastes conseqüències, si vam venir al món per les nostres pròpies forces, sense intervencions de l'exterior. Aquí vam haver de demostrar per primera vegada la nostra capacitat per a imposar-nos, i que aquest èxit actua durant tota la vida. D'aquesta experiència obtenim també la força per a imposar-nos amb èxit més endavant."

Bert *Hellinger

 

A causa de la importància del naixement i del que això evoca en la vida de la persona i la família, és important poder comprendre aquests esdeveniments familiars des d'una visió holística i integral de l'ésser humà.

 

 L'arribada de la criatura suposa una translació de l'ecosistèmica de parella, addicionant a aquesta relació, la de criança per part de tots dos adults. Un procés meravellós amb comportar canvis en molts sentits. I que requereix de coneixements, comprensions, ordre en la funcionalitat dels diferents rols, empatia, respecte i assertivitat en l'adaptació del nou context familiar. L'arribada del bebè, és fantàstica proposta evolutiva i requereix de voluntat conjunta de la parella. La criança aferma el vincle de parella i enforteix la relació, si sabem com gestionar-lo en l'emocional i en el context sistèmic familiar. 

 

Contingut

  • Context i dinàmica funcional vincles
  • Ordre
  • el per a què?
  •  Codi de bones pràctica dinàmiques inconscients amb afecció crisi recurrent & transformació necessitat sistèmica familiar origen *vs creació re - *cordis vida.
  • Part funcions necessitat del nou clan familiar fem equip! es benvingut/a context i relacions en la vida familiar pèrdues de fills/as gestionar amb els *hnos/as l'arribada del bebè anhelo
  • Equiparació dinàmiques inconscients amb afecció crisi recurrent.
  • Transformació necessitat sistèmica familiar origen *vs creació re - *cordis vida duels establir el vincle lactància psicoemocional rols
  • Temporalitats fases i sinergia en la primera etapa de la criança. relació de parella l'arribada del bebè tipus de família subjacent rols sistèmic - familiars puerperi - lactància - 1r infància maternitat sistèmica, maternitat essencial hi ha molts tipus de maternitats en el pràctic. i en el profund només existeix una maternitat essencial. la maternitat essencial, ho inclou tot.

Pròximament tota la informació

 

MÒDULS:

DATES:

 LLOC:

Consultar a secretària:

*Telèfono/WhatsApp (BCN / *GIR):

+34 625 16 82 65

Metodologia presencial en *espai *sistémic i humanista

 

Barcelona 12 hores (lectives i vivencials)

 

Opció A: 3 tardes (4 hores)

Opció B: un divendres tarda + dissabte completMANUELA SILVA

Pedag. Sistèmica & Constel.ladora familiar. Assessoria, formació i Terapia Sistèmica en processos individuals, de parella i familiars. Especialitzada en l'àmbit de la preconcepció, gestació, part /naixement, puerperi i parentalitat. Pionera en l'àmbit de la "Maternitat Sistèmica". Creadora formació sistèmica per professionals que acompanyen la maternitat.