KINESIOLOGÍA TOUCH FOR HEALTH® (TFH)

 

La kinesiologia reconeix que un cos es compon d’elements físics, emocionals, químics i energètics i que qualsevol pertorbació d’aquestes provocarà una desarmonia a l’individu. Pot ajudar els aspectes físics, emocionals i bioquímics del cos a treballar de manera eficient, augmentar la comunicació clara entre els sistemes corporals i permetre que el cos utilitzi els seus recursos naturals per mantenir-se sa. Utilitza el bio-feedback del test muscular per determinar quins estímuls estressen el cos i com es pot disminuir l’estrès. El Touch for Health funciona amb l’energia, l’estil de vida i els objectius del pacient, oferint una forma segura i eficaç de mantenir la salut, millorar el benestar i millorar el rendiment de la persona. 

 

La Kinesiologia Touch for Health és una síntesi de coneixements antics dels meridians i tècniques d’acupuntura xineses derivats de la quiropràctica, la naturopatia, l’osteopatia. També l’assessorament centrat en la persona, incloent l’acupressura, una varietat de reflexos tàctils, traçats del meridià, nutrició i una varietat de tècniques del cos mental per equilibrar les energies subtils alhora que es concentren en objectius personals significatius. La Kinesiologia Touch for Health és un sistema d’equilibri postural, emocional i energètic per a un major confort, vitalitat i gaudi de la vida de la persona. És el sistema de kinesiologia més utilitzat al món. És un mètode no sanitari i no invasiu que augmenta la consciència, ajuda a reduir l’estrès i el dolor, millora el rendiment i promou la salut i el benestar. La Kinesiologia Touch for Health té les seves arrels en el treball del quiropràctic George Goodheart. El Dr. Goodheart va començar a fer proves musculars als anys seixanta per avaluar la força muscular o lesions en relació amb els desequilibris posturals. Es tracta d’una integració de tècniques i principis de la medicina oriental i occidental, inclosa la medicina tradicional xinesa, la quiropràctica

i la ciència del moviment muscular. El doctor Goodheart aviat va comprovar que els músculs milloren dràsticament la funció en resposta a una varietat de reflexos tàctils, inclosos els punts d’acupuntura i els meridians.

 

Com funciona? A Touch For Health utilitzem les proves musculars com a mètode de biofeedback per identificar els desequilibris en el sistema energètic del cos. Mitjançant un enfocament holístic, reequilibrem les energies del cos i activem el procés de curació intrínseca del cos per tal que el cos es pugui curar millor, creant aquesta sensació d’esforç sense esforç i en el flux de la vida.

Tothom pot beneficiar-se d’un tractament de kinesiologia ja que és no invasiu, suau i completament revestit. En aquest sentit, és adequat per a totes les edats: nadons, nens i gent gran, així com els que no es troben en plenes facultats o estan malalts.

 

Què podeu esperar d’una sessió de Kinesiologia Touch for Health? A Touch For Health utilitzem les proves musculars com a mètode de biofeedback per identificar els desequilibris en el sistema energètic del cos. Mitjançant un enfocament holístic, reequilibrem les energies del cos i activem el procés de curació intrínseca del cos per tal que el cos es pugui curar millor, creant aquesta sensació d’esforç sense esforç i en el flux de la vida.

Inicialment, hi ha una discussió sobre les circumstàncies personals de cada u i què vol obtenir a partir de la sessió. Això pot ser per alleujar els símptomes físics o alleujar emocions negatives o patrons poc útils. Durant una sessió de kinesiologia s’utilitzen proves musculars per identificar el millor mètode per equilibrar l’energia. El següent pas és equilibrar la vostra energia mitjançant el mètode identificat, p. rastrejar els meridians d’acupuntura o facilitar l’alliberament d’estrès, l’acupressió,

teràpia nutricional i complements. S’identifiquen els desequilibris i s’acorda un curs d’acció per restaurar-los.

Com a conseqüència d’una sessió, es pot sentir fàcilment una reducció de l’estrès. Podeu sentir-vos empoderats, motivats i energitzats per fer els canvis necessaris per assolir el vostre potencial.

 

Els avantatges de Kinesiologia Touch for Health:

• Desenvolupar consciència personal i aclarir els objectius i motivació personals.

• Netejar bloquejos mentals, emocionals, físics i energètics.

• Augmenta la teva energia, la teva vitalitat i la teva concentració.

• Alleuja el dolor i allibera mal de cap, mal d’esquena i mal de cap.

• Alliberar estrès mental i emocional.

• Millora la salut i el benestar i ajuda a prevenir les malalties i lesions

• Funció cerebral millorada i millora de la coordinació, treball i rendiment esportiu.

• Accelerar la recuperació de malalties i ferides.

• Millorar el rendiment a la feina, a l’escola i a casa, en l’esport i en les relacions.

• Millora de la postura i alleujament del dolor físic i de la tensió.

• Alleugerir l’estrès i les estratègies de gestió de l’estrès en el dia a dia.

• Identificar quins aliments redueixen les energies del cos i quins són els que suporten i augmenten l’energia del cos.

• Més confiança i motivació personal.

• Equilibrar el flux d’energia per aconseguir millores personals, un rendiment màxim més consistent i freqüent, assolir els seus objectius de vida i gaudir de la vida al màxim.

• Acompanyament per canviar actituds, establir i assolir objectius personals.


Cost: 250€

El preu inclou:

• Manual oficial de l'IKC

• Títol oficial de l'IKC

• 16 hores de classe amb pràctiques supervisades


MARTA CAMPS BERNAUS

(Graduada en Psicologia –menció Clínica, Postgrau en Psicopatologia Clínica, Màster PNL i kinesiòloga)