FORMACIÓ DE TÈCNIQUES TERAPÈUTIQUES HUMANISTES

 

Com a terapeutes acompanyem a totes aquelles persones que vulguin realitzar un procés terapèutic. Això vol dir que ens endinsem en un món en el que de forma conjunta (terapeuta-client) treballem per aconseguir que aquestes persones s’emportin eines per avançar en el dia a dia i millorar la qualitat de les seves vides. En aquest procés terapèutic, ens adonem que cada persona és un mon i com més eines disposem, més aportem com a terapeutes i més s’emporta el/la client.

 

Cada persona té unes característiques que el/la fan únic o única i és per això que és important facilitar que cada sessió de teràpia sigui única, individual i personalitzada.

 

Aquest octubre 2021 Obrim la formació de “Tècniques Terapèutiques Humanistes”, adreçada a terapeutes, psicòlegs i persones dedicades a l’ajuda que tinguin ganes d’ampliar la mirada cap als seus clients.

 

La formació en Tècniques Terapèutiques Humanistes pretén integrar diferents línies terapèutiques com Gestalt, PNL, Teràpia Breu Estratègica, Coaching, Sistèmica Individual, Eneagrama, Intervenció amb nens i adolescents (Gestalt infantil i adolescents) i Mindfulness.

MODALITATS I HORARIS

La formació té una durada de 2 anys: Octubre 2021 - Juliol 2023. 

  • 150 hores de formació anuals.
  • 300 hores de formació als 2 anys.

 

Hi ha diferents grups i modalitats a escollir:

  • Realitzar la formació presencialment a Barcelona o a Girona
  • Cursar la formació en la modalitat online.

BARCELONA

Hi ha diversos grups a escollir:

- 1 dijous setmanal al matí: 10:00h a 14:00h

- 1 dijous setmanal a la tarda: 16:30h a 20:30h

- 1 cap de setmana mensual:

- Divendres tarda: 17h a 20h

- Dissabte matí i tarda: 10h a 14h i de 16h a 20h

- Diumenge matí: 10h a 14h

GIRONA

- 1 cap de setmana mensual:

- Divendres tarda: 17h a 20h

- Dissabte matí i tarda: 10h a 14h i de 16h a 20h

- Diumenge matí: 10h a 14h

 

ONLINE

- Dilluns 17:30h a 20:30h (hora espanyola)
DIRECTORA DE LA FORMACIÓ

MONTSERRAT MONGE GIMENO

Terapeuta Gestalt per a adults. Terapeuta Gestalt infantil. Formada en constel· lacions familiars. Formada en Mindfulness i Gestió Emocional. Formada en Hipnosi Ericksoniana. Eneagrama per la International Eneagram Association - The Eneagram Institute. Formada en "El trauma des de la teoria polivagal de Roger Jackson"