FORMACIÓ "LABORATORI DE RECERCA I EXPERIMENTACIÓ

A META CONSTEL·LACIONS quàntiques"

 

"El que veiem com el nostre món és, en realitat, la projecció d'alguna cosa encara més real que està passant en un nivell més profund de la creació" Gregg Braden

"La matriu Divina"

 

Els temps que vivim es caracteritzen per la manifestació evident de canvis continus. Es trenquen estructures i s'alliberen continguts que van ampliant-se, prenent noves dimensions i formes. Des de fa temps els professionals que facilitem constel·lacions familiars estem observant l'emergència de noves dinàmiques que responen a la transformació que tots i cada un de nosaltres estem experimentant, i també gràcies al nostre propi treball personal i professional.

 

LABORATORI?

 Presentem aquesta formació creant un grup de recerca actiu, on anem accedint des de la mateixa experiència a comprensions grans.

Partim d'una base que aportem després d'anys d'experiència professional i cada promoció contribueix als "apunts" i temari, amb el que va emergint espontàniament en l'experiència del curs.

Així que anem co-creant entre totes i tots ampliant allò que cada any s'ha anat vivint, investigant i experimentant.

Gràcies de tot cor a aquesta primera promoció, a aquestes 10 valentes, amoroses i lluminoses alumnes que s'han atrevit a ser "punta de llança", a posar-se la gorra d'exploradores, a penjar-se la cantimplora d'aventureres, per llançar-se a caminar per aquest territori nou i "desconegut". Bravo!!!. (Vegeu apartat "ressenyes formació").

 

META?

 El prefix "meta", prové del grec i significa "més enllà". "Metaconstelaciones" al·ludeix, per tant, a un nou nivell d'ordre, fundació, fonamentació, metodologia, forma i utilitat. Un grau superior d'abstracció que també descriu propietats dels mateixos estils i abordatges existents en constel·lacions familiars.

Prenem, honorem i agraïm des del seu origen tot el desenvolupament de les mateixes fins a l'actualitat.

 

Quàntiques?

 L'adjectiu "quàntic" prové de la física i ens condueix al terreny de "el desconegut i inexplicable". El concepte es refereix a certs "salts" de l'energia en emetre o absorbir radiació, que es coneixen com a "quants".

Des que Bert Hellinger va introduir "els moviments de l'esperit", el panorama de la intervenció ha evolucionat substancialment.

"Som portats per força grans", així ho nomenava en els seus seminaris (quin privilegi viure-ho amb ell. Gràcies Bert!). Aquestes "forces majors" que ens porten, ens condueixen i col·loquen en un supranivel de comprensions a què a penes podem tenir accés des de l'intel·lecte; però ... sí que hem pogut experimentar, més enllà de la intuïció, l'efecte d'aquests "moviments-salts" inexplicables d'"ordre més gran" que ens col·loquen en la vida des d'un lloc més conscient, viu i unitari.

 

EN SÍNTESI PERSONAL I PROFESSIONALMENT

 Partim de l'obertura a un nou ordre desconegut que:

- emergeix de camp d'infinites possibilitats

- ens condueix a la reverència, a la humilitat, a la inquietud sostinguda davant el desconegut

- ens porta a entregar-nos als moviments que produeixen aquests "salts de l'energia"

- presa del "saber" alhora que s'allunya d'aquesta, caminant així mateix amb el "no saber"

- ens situa al servei de l'Univers, en el nostre món i en la nostra vida.

Tot això i més ens condueix i habilita per facilitar la transformació, l'evolució personal, transpersonal, transgeneracional, transtemporal d'aquells que s'acosten a nosaltres en aquest camí.

 

AQUESTA FORMACIÓ ÉS ESPECIAL PERQUÈ

 1. Tu la tries. Sempre tenim en compte l'especificitat i l'aportació inestimable del que genuí de cada persona, de cada ésser. És aquesta "individualitat solidària" la que fa créixer.

2. Explorarem Temes i habitarem Camps poc usuals però absolutament necessaris si es vol avançar cap al nou, Bert diu "La Vida Sempre s'expressa cap Endavant" i apostem per l'evolució des de l'eficàcia en equilibri amb l'expressió creativa de la Vida.

3. Oferim Flexibilitat: Un format setmana setmanal, un dissabte al mes o també "En línia". Això facilita un accés flexible i adaptat als temps que vivim, alhora que permet que es completi la formació des de l'experiència terapèutica professional directa.

4. Aprofundirem d'una Forma intensa i Intensiva. A través de les pràctiques, continguts teòrics, dinàmiques grupals i individuals.

5. Aprendrem a Treballar en Equip aprofitant la Creativitat Emergent. La inspiració que permet entrar al camp i intervenir des de l'espurna que brilla en el flux del nostre Ésser en comunió amb el Tot.

6. Adquirirem Habilitats en el Fluir des d'una Mirada Quàntica, i entrenarem les qualitats necessàries per facilitar processos en el Camp Espiritual. Això permetrà un assentament especial i essencial per a treballar des d'aquesta "mirada".

7. Facilitarem els recursos propis i les eines, per al teu propi creixement i avanç personal i professional.

8. Posaràs ordre en la teva Vida, i us permeten abordar, recol·locar i integrar els aspectes que descobreixis de tu i el teu entorn durant el procés.

9. Et Sentiràs Acompanyat, en tot moment en el procés vivencial i d'aprenentatge professional. Podràs sol·licitar tutories, comptaràs amb supervisió, amb un tracte obert i directe entre alumnes i amb els docents. Sempre en primera instància, respectant i fomentant la teva autonomia i recursos propis.

10. t'especialitzaràs en un Àmbit Terapèutic Totalment Innovador, i en contínua revisió i evolució. Això proporcionarà una major sortida de cara ala teva projecció professional.

11. Tens la Llibertat i Oportunitat d'Ampliar amb un Segon Any de Pràctica Professional i Aprofundiment, si així ho tries.DIRECTORA DE LA FORMACIÓ

AMAIA ESKUTZA

Psicòloga Habilitada Sanitària, psicoterapeuta i docent des de fa 25 anys. Va completar la seva formació en diversos models d'intervenció: Art psicoteràpia, psicoteràpia sistèmica, Hellinger Sciencia, teràpia de vides passades model junguià, Rebirthing, EMF balancing technique ... Directora de diferents projectes i col·laboradora en països de Llatinoamèrica i Europa. Creadora de l'l'especialització per a professionals de les constel·lacions "Meta Constel·lacions Quàntiques" i del model d'intervenció STAI. Atén en individual, parella família i grups i a totes les edats.