FORMACIÓ "LABORATORI DE RECERCA I EXPERIMENTACIÓ

A META CONSTEL·LACIONS quàntiques" (3a promoció)

 

 "El que veiem com el nostre món és, en realitat, la projecció d'alguna cosa encara més real que està passant en un nivell més profund de la creació"

- Gregg Braden, La matriu Divina

 

 Laboratori?

Presentem aquesta formació creant un grup d'investigació actiu, on anem accedint des de l'experiència pròpia a comprensions més grans.

Partim d'una base que aportem després d'anys d'experiència professional i cada promoció contribueix als "APUNTS VIUS" amb tot allò que va emergent espontàniament a l'experiència del curs.

Així que anem cocreant entre totes i tots, ampliant allò que cada any s'ha anat vivint, investigant i experimentant.

  

Meta?

El prefix "meta", prové del grec i significa "més enllà". "Metaconstel·lacions" al·ludeix, per tant, a un nou nivell d'ordre, fundació, fonamentació, metodologia, forma i utilitat. Un grau superior d'abstracció que també descriu propietats dels mateixos estils i abordatges existents en constel·lacions familiars.

Prenem, honorem i agraïm des del seu origen tot el desenvolupament de les mateixes fins a l'actualitat.

 

Quàntiques?

L'adjectiu "quàntic" prové de la física i ens condueix al terreny d'allò "desconegut i inexplicable". El concepte es refereix a certs "salts" de l'energia en emetre o absorbir radiació, que es coneixen com a "quants".

Des que Bert Hellinger va introduir "els moviments de l'esperit", el panorama de la intervenció ha evolucionat substancialment.

"Som portats per forces majors", així ho anomenava en els seus seminaris (quin privilegi viure-ho amb ell. Gràcies, Bert!). Aquestes "forces majors" que ens porten, ens condueixen i col·loquen en un nivell superior de comprensions al qual amb prou feines podem tenir accés des de l'intel·lecte. No obstant això, sí que hem pogut experimentar, més enllà de la intuïció, l'efecte d'aquests "moviments-salts" inexplicables de "l'ordre major" que ens col·loquen a la vida des d'un lloc més conscient, viu i unitari.

 

En síntesi personal i prefessionalment

Partim de l'obertura a un nou ordre desconegut que:

- Emergeix del camp d'infinites possibilitats.

- Ens condueix a la reverència, a la humilitat, a la inquietud sostinguda davant del "desconegut".

- Ens porta a entregar-nos als moviments que produeixen aquests "salts de l'energia".

- Pren del "saber" alhora que s'allunya d'aquest, caminant de la mà del "no saber".

- Ens situa al servei de l'Univers, en el nostre món i a la nostra vida.

Tot això i molt més ens condueix i facilita la transformació, l'evolució personal, transpersonal, transgeneracional i transtemporal d'aquells que s'acostin a nosaltres en aquest camí.

 

Aquesta formació és especial perquè

 1. Tu la tries. Sempre tenim en compte l'especificitat i l'aportació inestimable del que és genuí de cada persona, de cada ésser. És aquesta "individualitat solidària" la que fa créixer.

2. Explorarem temes i habitarem camps poc usuals, però absolutament necessaris si es vol avançar cap a la novetat. Bert diu "La Vida Sempre s'expressa cap endavant", i apostem per l'evolució des de l'eficàcia en equilibri amb l'expressió creativa de la Vida.

3. Oferim Flexibilitat: Un dissabte al mes o també "En línia". Això facilita un accés flexible i adaptat als temps que vivim, alhora que permet que es completi la formació des de l'experiència terapèutica professional directa.

4. Aprofundirem d'una manera intensa i intensiva a través de les pràctiques, continguts teòrics, dinàmiques grupals i individuals.

5. Aprendrem a Treballar en Equip aprofitant la creativitat emergent. Es tracta de la inspiració que permet entrar al camp i intervenir des de l'espurna que brilla en el flux del nostre Ésser en comunió amb el Tot.

6. Adquirirem habilitats en "fluir" des d'una Mirada Quàntica, i entrenarem les qualitats necessàries per facilitar processos en el Camp Espiritual. Això permetrà un assentament especial i essencial per a treballar des d'aquesta "mirada".

7. Facilitarem els recursos propis i les eines per al teu propi creixement i avanç personal i professional.

8. Posaràs ordre a la teva vida, permetent-te abordar, recol·locar i integrar els aspectes que descobreixis sobre tu i el teu entorn durant el procés.

9. Et Sentiràs acompanyat en tot moment del procés vivencial i d'aprenentatge professional. Podràs sol·licitar tutories, comptaràs amb supervisió,  un tracte obert i directe entre alumnes i amb els docents. Sempre en primera instància, respectant i fomentant la teva autonomia i els teus recursos propis.

10. T'especialitzaràs en un àmbit terapèutic totalment Innovador, i en contínua revisió i evolució. Això proporcionarà una major sortida de cara a la teva projecció professional.

11. Tens la llibertat i oportunitat d'ampliar amb un segon any de pràctica professional i aprofundiment, si així ho tries.DIRECTORA DE LA FORMACIÓ

AMAIA ESKUTZA MARTÍN

Psicòloga, Art psicoterapeuta. Terapeuta de Vides Passades, Renaixedora. Mestra de Reiki, EMF, Magnified Healing. Amb formació en Teràpia Familiar Ecosistèmica EVNTF i com constel·ladora amb Bert i Sophie Hellinger, i Instituto Gestalt. Facilitant constel·lacions des de 2005 en el territori espanyol, Mèxic i Equador.