TAROT DE MARSELLA A LA TERÀPIA

Des de l'actitud Gestalt i el mètode de les Constel·lacions Familiars

 

Alhora que aprens un nou enfocament i mètode de Tarot a aplicar al camp de la salut, la teràpia i l'ajuda, també reps un acompanyament terapèutic per treballar profundament amb el teu caràcter, arbre genealògic, ànima, missió de vida i numerologia. Aquesta formació reuneix i sintetitza diverses disciplines de saviesa integrades i aplicades al Tarot: Gestalt, Constel·lacions Familiars, Psicogenealogia, Naturopatia, Teràpia Floral, Canalització, Ho'oponopono, Art, Coaching, Numerologia i Eneagrama.

 

QUÈ T'EMPORTARÀS?

Aquesta formació et permetrà veure't amb altres ulls i trobar un sentit profund a la teva existència. T'ajudarà a llegir i a comprendre el teu destí i, per tant, a llegir i a comprendre el destí de les persones del teu entorn amb respecte i amor.

Si ets terapeuta, treballes al camp de la salut o vols començar a exercir com a ajudador, en aquesta formació podràs revisar-te des del Tarot els dubtes, bloquejos o projeccions que et vagis trobant amb els teus clients, així com acompanyament i coaching per emprendre la teva consulta.

Aquesta formació et permetrà aplicar el Tarot com a consultor o formador al camp de l'ajuda, la salut i la teràpia. Aportant-te immediatesa i recursos per accedir a la realitat interna dels teus clients més enllà del discurs i del que és aparent.

En finalitzar la formació i completant els 8 mòduls es lliurarà un diploma que certifica les hores realitzades i la capacitació d'aplicar el Tarot al camp de l'ajuda, la teràpia i la salut.

 

A QUI VA DIRIGIT?

A totes aquelles persones interessades, inquietes, cercadores i desitjoses d'aprofundir en el mateix desenvolupament i creixement personal.

A tots aquells professionals que treballen dins del camp de la teràpia, la salut i l'ajuda i necessitin un nou estímul o impuls a la seva vocació i missió de vida.


DIES:

5 i 19 d'octubre del 2023 

9 i 23 de novembre del 2023

14 i 21 de desembre del 2023

11 i 25 de gener del 2024

8 i 22 de febrer del 2024

7 i 21 de març del 2024

11 i 25 d'abril del 2024

9 i 23 de maig del 2024

6 i 20 de juny del 2024

5, 6 i 7 de juliol Retir de cap de setmana

LLOC:

Barcelona

 

HORARI:

Els dijous de 10h a 14h o de 16h a 20h

(horari de matí o de tarda)

 

INVERSIÓ:

140€/mes. Pagament mensual o en un sol pagament amb un 10% de descompte.ISMAEL SÁNCHEZ RIERA

Més de 20 anys dexperiència. Creador i director de lEscola de Psicotarologia. Actualment, facilita i dirigeix un pla de formació grupal presencial i en línia i sessions individuals amb el seu enfocament i mètode canalitzat de Tarot i Lectura del Caràcter, Ancestres, Ànima, Missió i Numerologia orientat a terapeutes, formadors i cercadors.