Teràpia de Biorresonancia Quàntum SCIO

 

Sanació des dels quatre cossos (físic, mental, emocional i energètic).

 

La Biorresonancia Quàntum SCIO és una teràpia alternativa originalment desenvolupada en la NASA pel professor de medicina William Nelson i està basada en les últimes troballes de la física quántica i energètica i des de fa anys s'aplica ja en la medicina integrativa.

 

El SCIO és un sistema que va ser creat per a la detecció i tractament de l'estrès. Aquest increïble avanç tecnològic mesura els factors electrofisiológicos del cos a través de la biorresonancia.

 

Conforme s'han anat descobrint noves malalties, així com noves teràpies, s'han anat afegint a la base de dades fent d'aquest sistema de pré-diagnòstic i tractament el més ampli de tots els que existeixen fins al moment, sent una eina bàsica per a la

medicina holística.

 

Aquesta tecnologia NO INVASIVA, escaneja el nivell d'estrès del pacient (patogènic, càrregues tòxiques, bloquejos de l'estrès físic, emocional etc.) i ho re-harmonitza a través del biofeedback.

 

Aquesta teràpia alternativa, com a mètode de pre-diagnòstic, ajuda a detectar una gran varietat de malalties, així com també molts dels factors que les generen. Alguns d'aquests factors, com les emocions somatizadas durant molt de temps, traumes infantils,

addiccions, etc., són rarament abastats per la medicina tradicional.

 

Alguns beneficis de la Biorresonancia Quàntum SCIO

 Detecta i redueix l'estrès.

 Tracta problemes psico emocionals.

 Detecta virus, bacteris, fongs, herpes i els tracta amb freqüències Rife.

 Estimula la memòria i l'aprenentatge.

 Millora l'insomni i l'ansietat

 Detecta intoleràncies alimentoses i al·lèrgies.

 Millora el metabolisme cel·lular general.

 Examina i tracta el sistema digestiu i nutricional, indicant els desequilibris

electromagnètics que pugui haver-hi de vitamines, minerals, enzims, hormones,

aminoàcids.

 Reequilibra el camp energètic de la persona.

 Estimula la detoxificación.

 Millora la depressió.

 Reforça el sistema immunològic i tracta el sistema endocrí.

Aquest sistema és, en resum, la teràpia alternativa més completa de què disposa la medicina integrativa, ja que no sols realitza un pre-diagnòstic, sinó també recomana el tractament a seguir. físic, mental, emocional i energètic.

 

És important que detalls al terapeuta si vols abordar algun problema en concret durant la teràpia holística de manera que podrà personalitzar el tractament a les teves necessitats i aconseguir així una notable millora. També podrà indicar-te el nombre de sessions necessàries ja que si bé les teràpies alternatives són molt efectives, poden requerir més d'una sessió.

 


MARIANA AMALIA NOVELLI

Màster en Biorresonancia. Certificada per I.E.D.T.A Centre adscrit a Open University of Advanced Sciences Inc. Tècnica radiòloga formada en Creu Roja Argentina, Terapeuta en Flores de Bach, formada en l'Institut Argentina de Flores de Bach, Facilitadora de Access Bars formada per Access Consciousness, Reiki nivell I, II i III, Naturòpata formada a Deusto Salut, Espanya.