EL QUE PORTA ALS DINERS I A L'ÈXIT

 

Cap a l'any 1994, vaig començar a investigar la relació que tenia amb els diners. Explorar aquesta relació m'ha portat a curar la meva relació personal i familiar amb aquests ja que amb els diners, tenim una relació sistèmica o familiar, atravessada per les històries, no només dels nostres pares, sinó de moltes generacions enrere.

 

Aquesta investigació es va transformar en un taller que va anar passant per molts canvis, un dels quals és que, des del 2008, ho realitzo des de la mirada sistèmica de les constel·lacions familiars.

 

Milers de persones de diferents llocs d'Argentina i de l'estranger (Espanya, Mèxic, Colòmbia, Xile, Panamà, Miami, etc) han pogut ser part d'aquest procés que anomeno: “El que porta els diners i l'èxit” i altres vegades, “Els diners són el teu amic?”

 

Com és la teva relació amb els diners? Què és el que es repeteix?

 

En aquesta repetició és on treballem durant el procés. A qui estàs sent lleial? A qui estàs identificat en el maneig dels teus diners i la teva manera de viure-ho? Què t'impedeix tenir una llibertat financera i gaudir de la teva collita?

 

Treballes pels diners? Si és així, has convertit els diners en una finalitat i, aleshores, t'has tornat en el seu esclau.

 

Què has perdut per ser esclau dels diners? Si visquessis els diners com un mitjà, la teva relació faria un viratge interessant, series lliure i els diners arribarien amb més facilitat.

 

Tot això també treballem al seminari.

 

Si sents l´impuls, aquesta és la teva oportunitat. Oportunitat per posar un impuls que et curi a tu, a la família i les generacions que vindran, la vostra relació amb els diners.

 

T'atreveixes a fer-ho?

 


DATES: Dissabte 3 i diumenge 4 de Setembre

 

HORARIS: Dissabte de 9:30h a 13:30h i de 15:30h a 19:30h

Diumenge de 10h a 14h

 

 

APORTACIÓ: 

90€

 

LLOC: 

BarcelonaJORGE BERRAONDO

Llicenciat en psicologia de la UNC. Estudia Constel·lacions Familiars de l'any 2004. Constel·lador certificat per la Hellinger Sciencia. Centre Hellinger Buenos Aires. Universitat Cudec, Mèxic. Curs d'especialització en “SALUT SISTÈMICA” amb Stephan Hausner a Gestalt Institut, Barcelona.