LLAMADO ANCESTRAL

 

En aquesta trobada proposem despertar, recuperar la memòria ancestral, creant altars, escoltant els nostres guies, construint diferents elements sagrats i dansar agraint la nostra vida.

 

Algunes de les eines que farem servir són: connexió amb la terra, creativitat transpersonal i sistèmica, banys de bosc, el poder del prec i les Constel·lacions Ancestrals. Si et ve de gust escoltar els teus ancestres a través del bosc, el fang, els elements i el cercle aquest és una trobada per a tu.

 

Si vols despertar algun do que sentis adormit, alguna part de tu que la trobes a faltar, pot ser una bona proposta.

 

L'allotjament pot ser amb tenda o a l'aire lliure. Cadascuna porta el que necessita: tenda, manta, màrfega, sac...

 

El taller inicia el dissabte a les 10h i acaba el diumenge a les 18h.

 

El menjar del primer dia serà menjar que portarem per compartir i el dinar, el menjar i els sucs i la fruita del segon va inclòs.


DATES:

Del dissabte 27 a les 10h fins el diumenge 28 d'agost a les 18h.

LLOC:

Sils (veïnat de la Granota)

 

 

PREU: 200€ESTER PUIGDEMONT I MELIAN

Mestra d'Educació Infantil, diplomada en infermeria, facilitadora de constel·lacions familiars, sistèmiques, ancestrals i terapeuta. Acompanyant de cicles de vida i rituals de pas. Més de 22 anys de formació en dansa (hip hop, ball com a teràpia, dansa contemporània, dansa del ventre, jazz...). Formadora de l'Àrea de Pedagogia d'Espai Sistèmic i Humanista. Fundadora i directora d'Espai Llavors.