La Ciència de Sanació Brennan, creada per la Dra. Barbara Ann Brennan, física de la NASA, sanadora i autora dels  llibres " Mans que Curen", "Hágase le Luz" i " Sanació Esencial", ofereix una mirada holística de la persona, treballant en els  plans físic, emocional, mental i espiritual.

És una teràpia profunda i amorosa que acompanya al pacient a recuperar el seu benestar i presència en el "ara"

 

El terapeuta avalua el sistema conscient-energètic de la persona i aplicant diferents tècniques de sanació, treballa els bloquejos, pors, angoixes, ferides i tot aixó que estigui limitant el sentir de la seva força vital, creativitat, benestar, pau interior y salut.

 

Aquest treball té un ampli rand d´aplicacions. Poden tractar-se a:

nivell físic: estrès, ansietat, mal de cap, contractures, cansament, post operatoris, esguinços, dolors lumbars, etc.

nivell emocional: estrès, ansietat, tristesa, vincles conflictius, necessitat  de calma i pau, necessiat de temps per a un mateix, etc.

nivell energètic: energia estancada en meridians i òrgans causant disfunció o dolor, desequilibri en el camp energètic ( es treballa en els set plans del camp energètic brindant al pacient equilibri que es veurà reflectit en tot el seu èsser).

nivell espiritual: manca de propòsit en la vida, ajuda a conectar amb la creativitat, es treballa els conflictes en el sistema de creenças de la persona.


CAROLINA MAGLIANO MAERS

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada. Formada en Constel·lacions Familiars. Va realitzar estudis de Medicina Tradicional xinesa, Chi-Kung i Tui Na. Va dur a terme estudis de Belles, dedicant-se durant més de 15 anys a l'escultura.