Constel·lacions Individuals Online

 

Perceps que sempre caus en les mateixes errades? Tens nous projectes, però sents que hi ha quelcom que et frena a emprendre’ls? Sospites que segueixes, un cop darrera l’altre, la mateixa conducta davant les relacions de parella? Entres en pànic quan et veus en solitud?

 

Aquestes són sensacions que, tot sovint, els éssers humans passem per alt, seguim vivint amb elles, sense parar-nos a observar. Encara que no ens n’adonem, ens allunya cada vegada més de tenir una bona vida.

 

Bert Hellinger és el creador de les Constel.lacions Familiars, una eina terapèutica en les teràpies breus, sistèmiques, amb orientació fenomenològica. En el transcurs d’una constel.lació, que té una durada d’una hora aproximadament, i basant-nos en la seva teoria de que els grups humans es regeixen per lleis i patrons innats, s’aconsegueixen enteniments més esclaridors de les dinàmiques e implicacions que poden mantenir aquests problemes, i amb freqüència es produeixen moviments molt interessants per a la seva resolució.

 

A partir de les constel.lacions online, un pas endavant en les Teràpies Sistèmiques, hem creat un espai Inter nàutic on et trobaràs amb el teu constel.lador/a mitjançant vídeo conferència, per intentar, entre tots dos, descobrir els possibles passos a donar, per a desnuar el conflicte. També per donar-te suport en el transcurs de la constel.lació i tot amb la màxima discreció i privacitat. 

 

T’acompanyem en la recerca d’aquests moviments per valorar la bellesa de la existència, que se t’atorga amb el sol fet de néixer. 

 

Aprofita la teva oportunitat!


LLOC: Barcelona, Girona i Online

Demanar hora al telf: 625.168.265CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme. Llicenciada en Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys treballant com a terapeuta. Actualment impartint tallers a mitg món. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.