CONSTEL·LACIONS INDIVIDUALS

 

A vegades el treball en grup no és possible I s'ha d'atendre als clients en sessions individuals. És una altra manera de treball igualment efectiu que permet, com altres tècniques, accedir a la mateixa informació que ens donarien els representants si és realitzes el treball en grup, amb l'avantatge que, per alguns clients, és un entorn més íntim i d'una especial seguretat.

 

 

 

Aquestes Constel·lacions Familiars es poden realitzar amb l'ajuda de:

  • Ninos, figures o objectes: amb ells es configura una imatge de l'assumpte que preocupa al client. El treball es realitza a través de la percepció del client i del constel·lador.
  • Papers o tapetes: es procedeix de manera similar als ninos per a configurar la imatge i a més, treballa amb les sensacions i els sentiments que expressa el client quan es posa sobre d'ells.

Qui consulta per fer Constel·lacions Individuals té alguna situació que limita la seva vida actual: dificultat en les relacions, trastorns emocionals, una malaltia, problemes relacionats amb metes o objectius, etc. Moltes d'elles es repeteixen vegada, rere vegada com un destí del qual sembla impossible alliberar-se.

 

Les Constel·lacions són una metodologia sistèmica que permet explorar, a partir d'una situació limitant, les implicacions que estan en joc per a poder-les modificar i portar-les cap a la solució.

Aquesta modalitat parteix del principi que l'ésser humà és un ésser sistèmic i que el seu sistema primari és la seva família. Per al que aquells fets traumàtics que van succeir a la família d'origen i que no van poder ser resolts, influeixen en les següents generacions.

 

Té la particularitat de facilitar al consultant entrar ell mateix en cadascun dels llocs del sistema. D'aquesta manera obté una informació directa de sensacions, emocions i creences. Això ajuda a vivenciar quin és el desordre sistèmic i a poder transmutar-lo en el mateix moment que es va desplegant la constel·lació.

 

De manera seqüencial, és factible descobrir la relació que existeix entre les limitacions actuals i els successos ocorreguts en la família d'origen i possibilitar la seva transformació.


LLOC:

Barcelona, Girona y Online


CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars directament amb en Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica; Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Xamanisme. Llicenciada en Psicologia. Més de 35 anys acompanyant a persones. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.


MONTSERRAT MONGE GIMENO

Formada en teràpia Gestalt per a adults. Formada en teràpia Gestalt infantil. Facilitadora de Constel·lacions Familiars. Formada en Mindfulness y Gestión Emocional. Formada en Hipnosi Ericksoniana. Eneagrama per la International Eneagram Association – The Eneagram Institute. Formada en “El trauma des de la teoría Polivagal de Roger Jackson”


LAURA SOLIVA I DEL RIO

Mestra d'Educació Infantil. Formació en Pedagogia Sistèmica. Formada en Constel·lacions Familiars. Formadora de Formadors del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Coordinadora, del curs online "Introducció a la Pedagogia Sistèmica" a Prisma. Coordinadora de la Formació de Pedagogia Sistèmica a Espai Sistèmic i Humanista.


ROCÍO VILLEGAS

Formadora de Ioga clàssic. Diplomada en Medicina Ayurveda i tècniques de suport clínic a l'Índia. Psicoterapeuta Holística integral, Humanista i Sistèmic, formada en Constel·lacions Familiars. Cursant 2°any de Lic. Psicologia sistèmica universitat Cudec. Combina tècniques psicoterapèutiques d'orient i d'occident en l'acompanyament psicoterapèutic individual i grupal.


ALBA SERRAT GÜELL

Terapeuta formada en Constel·lacions Familiars i en Teràpia Gestalt . Terapeuta de Jin Shin Jyutsu, Organitzadora de cursos oficials a Catalunya. Facilitadora de grups de suport emocional i ajuda mútua "Rebre x donar". Terapia d’essències florals Trembling Light. Coneixedora de les plantes curatives organitzadora de retirs.


PAOLA DE LA TORRE VILLASEÑOR

Llicenciada en Dret per la Univerdad Panamericana Campus Guadalajara. Psicoterapeuta Gestalt per l'Institut PHG (Processos Humans i Gestalt), Terapeuta Floral (Flors de Bach, Essències Florals Xilenes i Maneig Terapèutic del Sistema Plantes de Poder del Mèxic Antic). Actualment cursa a Espai Sistemic i Humanista, la Formació en Constel·lacions Familiars. Experiència en Teràpia individual i impartint diversos tallers i cursos.