CONSTEL·LACIONS INDIVIDUALS

 

A vegades el treball en grup no és possible i s'ha d'atendre als clients en sessions individuals. És una altra manera de treball igualment efectiu que permet, com altres tècniques, accedir a la mateixa informació que ens donarien els representants si és realitzes el treball en grup, amb l'avantatge que, per alguns clients, és un entorn més íntim i d'una especial seguretat.

Aquestes Constel·lacions Familiars es poden realitzar amb l'ajuda de:

• Ninos, figures o objectes: amb ells es configura una imatge de l'assumpte que preocupa al client. El treball es realitza a través de la percepció del client i del constel·lador.

• Papers o tapetes: es procedeix de manera similar als ninos per a configurar la imatge i a més, treballa amb les sensacions i els sentiments que expressa el client quan es posa sobre d'ells.

 

Qui consulta per fer Constel·lacions Individuals té alguna situació que limita la seva vida actual: dificultat en les relacions, trastorns emocionals, una malaltia, problemes relacionats amb metes o objectius, etc. Moltes d'elles es repeteixen vegada, rere vegada com un destí del qual sembla impossible alliberar-se.

Les Constel·lacions són una metodologia sistèmica que permet explorar, a partir d'una situació limitant, les implicacions que estan en joc per a poder-les modificar i portar-les cap a la solució.

Aquesta modalitat parteix del principi que l'ésser humà és un ésser sistèmic i que el seu sistema primari és la seva família. Per al que aquells fets traumàtics que van succeir a la família d'origen i que no van poder ser resolts, influeixen en les següents generacions.

Té la particularitat de facilitar al consultant entrar ell mateix en cadascun dels llocs del sistema. D'aquesta manera obté una informació directa de sensacions, emocions i creences. Això ajuda a vivenciar quin és el desordre sistèmic i a poder transmutar-lo en el mateix moment que es va desplegant la constel·lació.

De manera seqüencial, és factible descobrir la relació que existeix entre les limitacions actuals i els successos ocorreguts en la família d'origen i possibilitar la seva transformació.


LLOC:

Barcelona, Girona y Online

 

Demanar hora per telèfon: 

625.168.265


CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme. Llicenciada en Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys treballant com a terapeuta. Actualment impartint tallers a mitg món. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.


MONTSERRAT MONGE GIMENO

Terapeuta Gestalt per a adults. Terapeuta Gestalt infantil. Formada en constel·lacions familiars. Formada en Mindfulness y Gestión Emocional. Formada en Hipnosi Ericksoniana. Eneagrama per la International Eneagram Association – The Eneagram Institute. Formada en “El trauma des de la teoría Polivagal de Roger Jackson”


CAROLINA MAGLIANO MAERS

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada. Formada en Constel·lacions Familiars per Carme Tuset Padró a Escola Gestalt Catalunya. Va realitzar estudis de medicina tradicional xinesa, Chi-Kung i Tui Na a la Fundació Naturopática Argentina. Va realitzar estudis de Belles Arts a l'Escola d'Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per més de 15 anys a l'escultura.


ESTER PUIGDEMONT

Professora de Cicles Formatius de Processos Sanitaris i Assistencials. Diplomada en Infermeria. Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Mestra d'Educació Infantil. Més de 22 anys de formació en dansa (hip hop, ball com a teràpia, dansa contemporània, dansa del ventre, jazz...)


ROBERT FERRAN POLO FONT

Educador social del Departament de Justícia en "Educació Social" per la Universitat de Girona. Diplomat "Graduat Social per la Universitat de Lleida. Màster en intervenció pedagògica sistèmica i coaching sistèmic per la Universitat de Barcelona. Postgrau, en Assessoria i Consultoria Organitzacional Sistèmica. (UB)." HI HA teacher training "Basat en els ensenyaments de Lous HI HA. expert Universitari en Constel·lacions Familiars i sistèmiques pel Reial Centre Universitari Maria Cristina del Escorial.


NEUS LÓPEZ

Quiromassatgista, Naturòpata, Reflexòloga Podal, Limfoterapeuta, Massatge Ajurvèdic Abhyanga i Ajurvèdic amb Pindes herbals. Terapeuta de Flors de Bach i Reiki Usui Tibetà. Constel.ladora Familiar i Assistent de la Formació en Constel.lacions Familiars impartida per Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt de Catalunya i AD’s Escola. Participació Programa SAT Claudio Naranjo. Actualment, participant al Laboratori de MetaConstel.lacions Quàntiques amb Amaia Eskutza.


LAURA SOLIVA Y DEL RIO

Diplomada en Magisterio de Educación Infantil. Maestra de Educación Infantil del Departamento de Enseñanza de la Generalitat. Diploma en Pedagogía Sistémica (CUDEC - México). Formada en Constelaciones Familiares. Formadora de Formadores del Departamento de Enseñanza de la Generalidad. Coordinadora, editora y tutora del curso online "Introducción a la Pedagogía Sistémica" en PrisMa. Coordinadora de la Formación de Pedagogía sistémica en Espai Sistèmic i Humanista.