JIN SHIN JYUTSU

 

És l'art que ens recorda que:

 

Tenim a les mans un gran potencial de salut!

 

Què és?

Jin Shin Jyutsu és un art mil·lenari oriental que aprofitant la capacitat innata de regeneració de l’organisme, actua facilitant que la persona recuperi la salut mitjançant els seus propis recursos. És una aposta de salut, suau i profunda, subtil i relaxant.

 

Com s’aplica?

 A través del contacte dels dits/mans en diferents parts del cos, sense pressió ni fregament, es restableixen els fluxes d’energia que mantenen l’organisme en vida i incideixen nodrint tant la part física com els pensaments i les emocions. 

 

Per a què serveix?

Per a millorar la salut integral de les persones i assegurar el benestar. El Jin Shin Jyutsu participa amb la creació, regeneració i protecció de l’organisme, així que és adequat per a totes les persones, sigui quina sigui la seva edat i situació personal que estiguin vivint.

Restaura els desequilibris tant pel que fa a aspectes emocionals i psicològics com estrès, depressió, apatia, confusió, ansietat,… com aspectes físics relacionats amb el sistema nerviós, sistema limfàtic, trastorns digestius, problemes de pell, de circulació, musculars, artrosis, tendinitis… Ajuda a canviar el nostre estil de vida, a assimilar experiències i  a transformar els hàbits, creences o situacions que ens són desfavorables.

El Jin Shin Jyutsu aporta claredat, serenitat i equilibri restablint la totalitat de la persona. 

 

Com puc conèixer el Jin Shin Jyutsu?

Pots rebre una sessió individual a mans d'un professional o assistir a tallers presencials o online que t'ajudaran a descobrir aquest potencial de salut que tens amb tu i com aplicar-lo. Al cap i a la fi són les teves mans les que et guiaran!

 


LLOC: Barcelona i Girona ALBA SERRAT GÜELL

Terapeuta formada en Constel·lacions Familiars i en Teràpia Gestalt. Terapeuta de Jin Shin Jyutsu. Acompanyament individual i en grup.  Coordinadora i facilitadora de suport emocional o ajuda mútua GSAM, projectes per a joves i adolescents (Q-nnecta't), projectes per a escoles i famílies (Orígens), i Contínuum, per a un ampli ventall de col·lectius.