Jin Shin Jyutsu

 

El Jin Shin Jyutsu és conegut com l'art de la felicitat o la longevitat i és un regal que actualment es practica a tot el món. Significa l'art de la creació en la persona de consciència i durant molt temps es transmetia oralment de generació en generació fins que es va perdre. Va ser redescobert a principis del S.XX per Jiro Murai, una persona que després de ser diagnosticada com a malalt terminal, va recuperar la salut reconnectant-se amb la senzillesa del poder d'agafar-se els dits de les mans. Jin Shin Jyutsu, tres mots que guarden tot el coneixement necessari per viure en harmonia, salut i benestar tant a nivell corporal, mental, com emocional. És un art integral que ens convida a escoltar el nostre cos, a tocar-nos, a despertar-nos per tornar a somriure. Aplicant la mà o la punta dels dits a diferents punts del cos, anomenats claus de seguretat s’alliberen els bloquejos que ens afecten a tot l'organisme. El cos sempre busca l'harmonia i els símptomes que ens emmalalteixen no deixen de ser recursos que l'organisme crea buscant la millor manera de tornar a estar en equilibri.

 

El Jin Shin Jyutsu és una aposta de salut.

 

Ens acompanya a alliberar l'estrès, la preocupació, la por, la tristesa, la ràbia, la depressió, el cansament... i tot el ventall d'estats anímics que repercuteixen directament amb les nostres actituds i el nostre estil de vida.

 

Ajuda a la biologia de tot el nostre sistema hormonal, circulatori, digestiu, respiratori, neuronal, motor... així que ajuda davant qualsevol tipus de malaltia derivada per la desharmonia del cos.

 

I facilita les transformacions que necessitem per poder estar realment bé: flexibilitat en les velles estructures, impuls en els canvis, obertura en la presa de decisions, llibertat en les relacions, lleugeresa... i tot allò que ens pot incomodar.  

 

El Jin Shin Jyutsu està a l'abast de tothom, així que pot ser aplicat per un mateix a mode d’autoajuda o per un practicant format. Les sessions duren aproximadament una hora. No s’exerceix pressió, fregament ni manipulació de teixits i s'aplica per damunt la roba. Tampoc s’apliquen medicaments ni additius. Tanmateix el treball amb Jin Shin Jyutsu no pretén ser un substitut de la medicina occidental ni de qualsevol altre tractament, sinó un complement perfectament combinable, per a la restauració de la salut o la prevenció per viure una vida saludable en tots els sentits.


 

PROPERES DATES

Barcelona: Dissabte 14 d'octubre de 10h a 13h

Girona: Dissabte 29 d'octubre de 10h a 13h

 ALBA SERRAT GÜELL

Terapeuta formada en Constel·lacions Familiars i en Teràpia Gestalt a l’Escola Gestalt de Catalunya, Espai Lúdic. Terapeuta de Jin Shin Jyutsu, facilitadora de tallers d’autoajuda i organitzadora de cursos oficials a Catalunya. Acompanyament individual i en grup.  Facilitadora de tallers per a col·lectius diversos: adolescents i joves, famílies, maternitat, parella, persones amb dependents a càrrec, treballadors assistencials, docents... Coordinadora i facilitadora de grups de suport emocional i ajuda mútua GSAM, projectes per a joves i adolescents Q-necta't, projectes per a escoles i famílies Orígens, i Contínuum, per a un ampli ventall de col·lectius.