El Massatge Ayurvèdic Abhyanga és un massatge tradicional de la Índia, on l’Ayurveda és per a ells medicina i filosofia de vida. I aquí, a Occident, l’hem adaptat com a eina per a la desintoxicació corporal i el reequilibri psíquic i energètic de l’organisme.

 

Amb les seves manipulacions, aplicació d’oli calent i l’efecte dels diferents olis essencials afegits, aconseguim moure tot el que està estancat i bloqueja els canals del cos, tant en el pla físic, com energètic. A més, a nivell físic, actua regulant i estimulant el sistema limfàtic, digestiu i immunològic, també nodrint els teixits, alliberant tensió muscular i hidratant la pell. A nivell psíquic, relaxant la ment i complaent els sentits.

 

El Massatge Ayurvèdic treballa també, regulant els punts marma més importants del cos. Els punts marma són els llocs anatòmics on els músculs, venes, lligaments, ossos i articulacions es troben, i on també coincideixen importants nervis.

 

Els olis essencials a utilitzar amb el pacient i el tipus de pressió a realitzar, s’escolliran a partir d’una inspecció visual del mateix i de la demanda o estat psíquic-emocional amb el que vingui.


LLOC: Barcelona i Girona

Demanar hora al telf: 625.168.265NEUS LÓPEZ

Quiromassatgista, Naturòpata, Reflexòloga Podal, Limfoterapeuta, Massatge Ajurvèdic Abhyanga i Ajurvèdic amb Pindes herbals. Terapeuta de Flors de Bach i Reiki Usui Tibetà. Constel.ladora Familiar i Assistent de la Formació en Constel.lacions Familiars impartida per Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt de Catalunya i AD’s Escola. Participació Programa SAT Claudio Naranjo. Actualment, participant al Laboratori de MetaConstel.lacions Quàntiques amb Amaia Eskutza.