MASSATGE I QUIROMASSATGE

 

El massatge és una de les tècniques més utilitzades per aconseguir benestar. Es tracta d'una tècnica de contacte en la qual sincideix directament sobre el cos físic del pacient, encara que els seus efectes van més enllà.

 

El massatge treballa de forma holística la part mental, la part emocional i energètica.

 

El massatge té nombrosos beneficis, entre els quals:

  • Disminueix el dolor, inflamació i tensió muscular produïda per estrès, cansament o exercici excessiu.
  • Millora la circulació sanguínia i limfàtica.
  • Afavoreix l'eliminació de toxines.
  • Disminueix la freqüència cardíaca i la pressió arterial.
  • Indueix a la relaxació.
  • Millora la circulació energètica.
  • Té un efecte sedant del sistema nerviós.

Depenent de les necessitats del pacient, el seu estat general i el seu moment actual estarà més indicat un tipus de massatge o bé un altre.

 

El quiromassatge es val de friccions, amassaments, colpeteig percussions, destinades a treballar la part muscular i esquelètica, pell i teixits adiposos.

 

El massatge relaxant té un efecte descontracturant i relaxant pel que fa a fàscies i músculs.

 

El massatge neurosedant treballa a la pell i fàscies i no treballa contractures, ja que la seva finalitat és la sedació del sistema nerviós.

 

La Tui na és el massatge utilitzat dins de la disciplina de la medicina tradicional xinesa, el qual s'aplica tenint en compte el recorregut dels meridians energètics i els punts acupunturals, molt indicat per preservar la salut en general, tonificar el sistema immunitari i molt efectiu en nens.

 


LLOC: Barcelona

PREU: 50€/sessióCARMEN NAVARRO

Quiromassatgista. Especialitzada en massatge relaxant, neurosedant, Tui na i Reflexologia podal. Graduada en Medicina Tradicional xinesa. Tècniques d’acupuntura japonesa. Post-grau en Medicina Natural i Tradicional. Máster en acupuntura i cures infantils. Facilitadora de Constel·lacions Familiars. Mestra de Reiki. Tècnica superior en Farmàcia.ANTONIA QUESADA

Experiència de 22 anys en la reflexologia, al Quiromassatge, a les Flors de Bach i al Reiki. Formada en xamanisme, constel·lacions familiars, tècniques humanistes, teràpia sistèmica i eines individuals. Ha assistit als entrenaments de Bert Hellinger el 2014. Docent de reflexologia i Flors de Bach.