Al Massatge Sistèmic d’Alliberament Emocional es treballa mitjançant diferents manipulacions i l’exploració de cada punt de dolor al cos del pacient, permetent la connexió amb la seva memòria corporal (records, vivències, bloquejos) i l'ancestral (el seu Sistema Familiar). El nostre cos, concretament, les nostres cèl·lules, contenen la memòria-informació del que són i de com funcionen; d’aquesta manera, moltes cèl·lules juntes, poden recordar i tenir memòries més complexes i elaborades.

 

Per això, treballant sobre el punt de dolor-bloqueig del cos, podem accedir a les experiències passades del pacient, fets significatius-dolorosos de la seva infància o vincles amb el seu sistema familiar als quals està involucrat, com implicacions o fidelitats, dels que ni tals sols és conscient.

 

I així, permetem obrir el camí per a que aflorin i puguin sanar-se; acompanyant al pacient en el seu viatge d’alliberament emocional i d’autocuració.

 

Es treballa directament amb pressió sobre el punt dolorós, fins a desfer la seva congestió i s'utilitza el massatge descontracturant, drenant o circulatori per a treballar la resta del cos. 

 

Aquest és un massatge molt profund, intens i alhora potent, ja que combina una sessió de massatge manual complert amb diferents moviments sistèmics visualitzats.


LLOC: Barcelona i Girona

Demanar hora al telf: 625.168.265NEUS LÓPEZ

Quiromassatgista, Naturòpata, Reflexòloga Podal, Limfoterapeuta. Terapeuta de Massatge Ajurvèdic Abhyanga i Ajurvèdic amb Pindes herbals. Terapeuta de Flors de Bach i Reiki Usui Tibetà. Constel.ladora Familiar i Assistent de la Formació en Constel.lacions Familiars impartida per Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt de Catalunya i AD’s Escola. Participació en el Programa SAT de Claudio Naranjo. Ha realitzat l'especialització en MetaConstel·lacions Quàntiques amb Amaia Eskutza.