TERÀPIA AMB PNL

 

La teràpia amb PNL és molt diferent a qualsevol altre mètode terapèutic. Es tracta principalment d'un canvi de comprensió que la persona té d'allò que li produeix malestar internament.

 

Tenint en compte que l'origen de moltes malalties pot estar en la ment i que el cos normalment actua com el lloc on es manifesta i desenvolupa tot el que pensem i sentim; en la teràpia amb PNL treballem reconfigurant en els nivells més profunds de l'ésser i de la personalitat, aconseguint canvis evolutius en les persones, de manera que els permetin optimitzar totes les seves capacitats.


Lloc: Barcelona, Girona i online


AMADOR RUEDA I OLIVER

Els últims 10 anys els he dedicat a les teràpies amb persones, enfocat principalment a millorar el seu estat emocional i l’autoestima. Format com a Màster Practitioner en PNL per Xavier Pirla (formador avalat per Richard Bandler, Co-creador de la PNL). Coaching Personal i Executiu, format per Alejandro Cuellar (Coach de importants figures en l’àmbit de l’esport, la política,...). Altres formacions com el Quiromassatge o l’Aromaterapia formen part de la meva preparació, dirigida principalment a millorar la vida de les persones.