TERÀPIA AMB PNL

 

La teràpia amb PNL és molt diferent de qualsevol altre mètode terapèutic.

Es caracteritza per trobar solucions ràpides i eficaces als bloquejos i estats emocionals no desitjats. Es tracta, principalment, d'un canvi de comprensió que la persona realitza d'allò que li produeix malestar, trobant les seves pròpies solucions.

Tenint en compte que l'origen de moltes malalties pot estar en la ment i que el cos normalment actua com el lloc on es manifesta, en la teràpia amb PNL treballem reconfigurant les emocions en els nivells més profunds de l'ésser i de la personalitat, aconseguint canvis evolutius en les persones, optimitzant totes les seves capacitats.

 

Pots iniciar un procés en el moment que sents que estàs estancat, quan necessites planificar el teu futur, desenvolupar i integrar recursos personals, millorar relacions socials i familiars, entrenant habilitats socials, millorar aspectes personals, treballar l'autoestima, estats d’ansietat o depressió, canviar d'hàbits per millorar la salut física o mental...  És una de les teràpies de les quals s'obtenen els resultats amb més rapidesa.


Lloc: Barcelona, Girona i online


AMADOR RUEDA I OLIVER

Els últims 10 anys els ha dedicat a l'acompanyament de persones, enfocat principalment a millorar el seu estat emocional i l'autoestima. Format com a Màster Practitioner en PNL per a Xavier Pirla. Coaching Personal i Executiu, format per Alejandro Cuellar. Format en Quiromassatge i Aromateràpia.