TERÀPIA AMB PNL

 

La teràpia amb PNL és molt diferent a qualsevol altre mètode terapèutic. Es tracta principalment d'un canvi de comprensió que la persona té d'allò que li produeix malestar internament.

 

Tenint en compte que l'origen de moltes malalties pot estar en la ment i que el cos normalment actua com el lloc on es manifesta i desenvolupa tot el que pensem i sentim; en la teràpia amb PNL treballem reconfigurant en els nivells més profunds de l'ésser i de la personalitat, aconseguint canvis evolutius en les persones, de manera que els permetin optimitzar totes les seves capacitats.

 

Lloc: Barcelona ESH 


CRISTINA DÍAZ PELLICER

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica. Coordinadora de la Formació en Interverció terapèutica