La Teràpia Psicològica

 

La teràpia psicològica se centra en ajudar a solucionar aquells problemes psicològics que al pacient li dificulten el benestar.

ofereix eines per a comprendre i parar esment a aquells mecanismes que ens produeixen ansietat, depressió, empipament, irritació, obsessions, o problemes en qualsevol mena de relacions.

 

Disposem de Psicòlegs amb més de 30 anys d'experiència que han estat acompanyant a moltes persones a poder restablir el benestar psicoemocional.


XAVI GARCÍA

Llicenciat en Psicologia (UB), Educador Social, Mediador Familiar. Terapeuta Gestalt. Psicoteràpia Integrativa Programa SAT3 Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents des de les Constel·lacions Familiars i la Pedagogia Sistèmica. Formació Teràpia Sistèmica. Constel·lacions Familiars Postgrau Coaching. Terapeuta EMDR (adults, adolescents i nens). Responsable de Servei Terapèutic en Acolliment i Adopció de l'Associació Cel Obert.


SAMUEL FERNÁNDEZ GARCÍA

Psicòleg especialitzat en psicologia clínica i de la salut. Educador. Facilitador de Constel·lacions Familiars Sistèmiques. Terapeuta integrador i eclèctic, incorpora a la seva pràctica tècniques i elements de diferents models psicoterapèutics com el sistèmic, l’humanista, l’existencial i el psicodinàmic. Nodreix la pràctica terapèutica amb coneixements procedents de la pedagogia, el budisme i la psicologia transpersonal. També està format en PNL, Pedagogia Sistèmica, Eneagrama, Meditació i Mindfullness.