LA TERÀPIA PSICOLÒGICA

 

La teràpia psicològica se centra a ajudar a solucionar aquells problemes psicològics que al pacient li dificulten el benestar.

 

Ofereix eines per a comprendre i parar esment a aquells mecanismes que ens produeixen ansietat, depressió, empipament, irritació, obsessions, o problemes en qualsevol mena de relacions.

 

Disposem de Psicòlegs amb més de 30 anys d'experiència que han estat acompanyant a moltes persones a poder restablir el benestar psicoemocional.


ÒSCAR ESPINÀS

Graduat en Psicologia a la Universitat Ramon Llull el 2021 i el 2023 del Màster en Psicologia General Sanitària. Enfocat a la Psicologia Clínica, concretament en el camp Infant-Juvenil. Psicòleg clínic a l'Hospital de Sant Joan de Déu i part d'un equip multidisciplinari, tractant gran varietat de problemes que afecten els nens i famílies.


SAMUEL FERNÁNDEZ GARCÍA

Psicòleg especialitzat en psicologia clínica i de la salut. Educador. Facilitador de Constel·lacions Familiars Sistèmiques. Terapeuta integrador i eclèctic. També està format en PNL, Pedagogia Sistèmica, Eneagrama, Meditació i Mindfullness.