Quiromassatge terapèutic

El quiromassatge és un massatge manual compost de diferents manipulacions i mobilitzacions, mitjançant el qual, treballarem sobre contractures, mobilitzarem bloquejos energètics, retornarem a la musculatura el seu to o estat de relaxació natural, alliberarem la pesadesa en cames cansades, treballarem sobre tendinitis en braços, bessons carregats, alliberament del dolor en múscul ciàtic, tensió muscular en cervicals, coll, espatlles, etc... segons la demanda del pacient i la inspecció mitjançant el tacte de l’estat muscular general del mateix.

 

Cada part del nostre cos és igualment important, per això, realitzarem un massatge corporal complert, posant l’accent en la reconnexió d’aquestes parts i prenent consciència del mateix: quina zona em fa mal ara? i la que sovint em fa mal?, de quina part de meu cos m’havia oblidat que existia?


NEUS LÓPEZ

Quiromassatgista, Naturòpata, Reflexòloga Podal, Limfoterapeuta, Massatge Ajurvèdic Abhyanga i Ajurvèdic amb Pindes herbals. Terapeuta de Flors de Bach i Reiki Usui Tibetà. Constel.ladora Familiar i Assistent de la Formació en Constel.lacions Familiars impartida per Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt de Catalunya i AD’s Escola. Participació Programa SAT Claudio Naranjo. Actualment, participant al Laboratori de MetaConstel.lacions Quàntiques amb Amaia Eskutza.