El Quiromassatge neurosedant i descontracturant és una teràpia que ens ajuda a alliberar-nos de bloquejos, siguin físics o emocionals, i ens ajuda a recuperar el nostre estat natural de salut, ja que tot el que experimentem ens afecten d’alguna manera i el nostre cos ho manifesta.

És una tècnica manual que té molts efectes beneficiosos en l’organisme:

• Tonifica els músculs, alleuja el dolor de les contractures i allibera bloquejos delcos.

• Millora la circulació sanguínia i la del sistema limfàtic, ajudant a eliminar toxines.

• Restaura el bon funcionament del sistema digestiu i regula el trànsit intestinal.

• Tenen efectes molt beneficiosos sobre el sistema nerviós i ajuda a regular el cicle del somni.


NÚRIA PUJOLRÀS BARÓ

Titulació en Quiromassatge i Iniciació a l’Aromateràpia per l’Escola del Dr. Sagrera. Formació en Reflexologia Podal, Drenatge Limfàtic Manual, Massatge Quiro-lomi, Massatge Californià i Massatge amb canyes de Bambú. Titulació en Assessor Tècnic en Teràpies Naturals amb l’especialitat de Naturopatia, per la Real Centro Universitario Escorial- Reina María Cristina. Formació en Complementació i Nutrició Ortomolecular a CENAC (Centre d’Estudis de Naturopatia, Medicina Tradicional Xina, Acupuntura i Teràpies Manuals). Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Diploma d’estudis avançats en Educació Ambiental per la Universitat de Girona.


NEUS LÓPEZ

Quiromassatgista, Naturòpata, Reflexòloga Podal, Limfoterapeuta, Massatge Ajurvèdic Abhyanga i Ajurvèdic amb Pindes herbals. Terapeuta de Flors de Bach i Reiki Usui Tibetà. Constel.ladora Familiar i Assistent de la Formació en Constel.lacions Familiars impartida per Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt de Catalunya i AD’s Escola. Participació Programa SAT Claudio Naranjo. Actualment, participant al Laboratori de MetaConstel.lacions Quàntiques amb Amaia Eskutza.