Reflexologia Podal

És un massatge dels peus, un treball d’acupressió dels punts reflexes als peus corresponents als diferents òrgans i parts del cos, per tal de restablir l’harmonia, l’equilibri, alliberar bloquejos, càrregues de punts del cos en els quals hi ha un dolor, una malaltia, molèstia, etc. Als quals, de vegades no es pot accedir directament, o són problemes de tipus crònic, o volem acompanyar/complementar un tractament al·lopàtic.

 

Finalitzarem el tractament amb un massatge dels punts reflexes de la columna vertebral i a la planta del peu de les zones reflexes dels diferents xacres, per tal d’equilibrar la seva energia i oferir un plus de benestar, relaxació i d’autocuració pel pacient.


NEUS LÓPEZ

Quiromassatgista, Naturòpata, Reflexòloga Podal, Limfoterapeuta, Massatge Ajurvèdic Abhyanga i Ajurvèdic amb Pindes herbals. Terapeuta de Flors de Bach i Reiki Usui Tibetà. Constel.ladora Familiar i Assistent de la Formació en Constel.lacions Familiars impartida per Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt de Catalunya i AD’s Escola. Participació Programa SAT Claudio Naranjo. Actualment, participant al Laboratori de MetaConstel.lacions Quàntiques amb Amaia Eskutza.