La reflexologia és una teràpia alternativa molt popular. Promou la relaxació, millora la circulació, redueix el dolor i l’estrès.

A través de fer massatges en els punts reflexos del cos, com els peus, les mans, i el cap, ajudem al bon funcionament de tots els òrgans i sistemes, alleujant molèsties i restablint així l’estat natural de salut. És una tècnica curativa. Si s’aplica a aquestes zones la pressió adequada, s’afecta directament als òrgans i s’obtenen beneficis per a la salut de la persona. Per exemple:

·         Les puntes dels dits dels peus reflecteixen el cap.

·         El cor i el pit són al voltant de la bola del peu.

·         El fetge, el pàncrees i el ronyó estan en l’arc del peu.

·         La part baixa de l’esquena i els intestins són cal al taló.

 

Per aquí serveix la reflexologia

Diversos estudis de la salut indican que la reflexologia pot reduir el dolor i els símptomes psicològics, com l’ansietat i la depressió, i augmentar la relaxació i el somni.

També poden tractar-se:

·         Problemes digestius, com per exemple, l’estrenyiment.

·         El dolor d’esquena.

·         Els desequilibris hormonals.

·         Els trastorns digestius.

·         L’estrès i les condicions relacionades amb l’estrès.

·         Artritis.

·         Insomni.

·         Les cefalees tensionals.

·         Les lesions esportives.

·         Trastorns menstruals, com la síndrome premenstrual (PMS).

·         Etc.


NÚRIA PUJOLRÀS BARÓ

Titulació en Quiromassatge i Iniciació a l’Aromateràpia per l’Escola del Dr. Sagrera. Formació en Reflexologia Podal, Drenatge Limfàtic Manual, Massatge Quiro-lomi, Massatge Californià i Massatge amb canyes de Bambú. Titulació en Assessor Tècnic en Teràpies Naturals amb l’especialitat de Naturopatia, per la Real Centro Universitario Escorial- Reina María Cristina. Formació en Complementació i Nutrició Ortomolecular a CENAC (Centre d’Estudis de Naturopatia, Medicina Tradicional Xina, Acupuntura i Teràpies Manuals). Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Diploma d’estudis avançats en Educació Ambiental per la Universitat de Girona.


NEUS LÓPEZ

Quiromassatgista, Naturòpata, Reflexòloga Podal, Limfoterapeuta, Massatge Ajurvèdic Abhyanga i Ajurvèdic amb Pindes herbals. Terapeuta de Flors de Bach i Reiki Usui Tibetà. Constel.ladora Familiar i Assistent de la Formació en Constel.lacions Familiars impartida per Carme Tuset Padró a l’Escola Gestalt de Catalunya i AD’s Escola. Participació Programa SAT Claudio Naranjo. Actualment, participant al Laboratori de MetaConstel.lacions Quàntiques amb Amaia Eskutza.