Suport a famílies adoptives i nens adoptats o d'acolliment

 

Fem un treball amb les famílies d'adopció d'acompanyament en l'enteniment i l'acceptació de les conseqüències de la història dels fills adoptats. Mirem de traduir les conductes que costen d'entendre per a donar-los sentit i poder canviar-les si és necessari. Ho fem mitjançant el treball d'acceptació de les conductes regressives en els nens, aquelles conductes que corresponen a etapes anteriors a l'edat cronològica i que constitueixen la base per a reparar bloquejos adquirits en aquelles etapes.

 

També fem un treball d'acostament i integració de la història en la família d'adopció, molt especialment de la mare biològica com a centre de l'origen d'aquesta història. Ho fem des de la psicologia sistèmica, donant lloc als dos sistemes de pertinença de la persona adoptada, el biològic i l'adoptiu, i acompanyant en el procés de reconstrucció de la seva història, de la seva identitat. En aquest sentit, els tallers de constel·lacions familiars per a temes relacionats amb l'adopció, permeten ampliar la mirada a tot el referent als sistemes familiars, donant-nos una imatge nítida de com està situada la part biològica en la família d'adopció, per a així sanar aspectes profunds en la relació amb la persona adoptada.

 

Oferim també teràpia individual i grupal per a joves, adolescents i adults adoptats- L'objectiu és reforçar el procés d'enteniment i acceptació de la pròpia història, com a base per a consolidar la consolidació de la identitat, especialment en joves i adolescents. Ho fem des de la psicologia humanista i sistèmica, reforçats amb tècniques específiques de treball sobre el trauma, com EMDR o les constel·lacions familiars, tant de manera individual com grupal.


Lloc: Barcelona


CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars directament amb en Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica i Salut Sistèmica. Formada en teràpia Gestalt. Xamanisme, etc, Llicenciada en Psicologia. Amb més de 35 anys d'experiència. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.


XAVI GARCÍA

Llicenciat en Psicologia, Educador Social, Mediador Familiar. Terapeuta Gestalt. Psicoteràpia Integrativa Programa SAT3 Formació Teràpia Sistèmica. Constel·lacions Familiars Postgrau Coaching. Terapeuta EMDR (adults, adolescents i nens). Responsable de Servei Terapèutic en Acolliment i Adopció de l'Associació Cel Obert.