TERÀPIA DE PARELLA

 

La parella és el vincle on s'obren totes les ferides, el vincle on projectem tots els nostres problemes d'una forma conscient o inconscient.

 

La sessió de Teràpia de Parella és un espai on a través del respecte mutu aprenem a dialogar, escoltar i comunicar. Aprenem a posar consciència a com està la nostra parella i a què necessita.

 

Al ser la relació més íntima, fem el que està a les nostres mans per a conservar-la, cuidar-la i millorar-la, però a vegades els conflictes ens superen o no disposem de les eines per a poder seguir en la relació.

 

En aquest cas un acompanyament terapèutic és de gran ajuda. Una persona que pugui veure el conflicte sense entrar personalment en ell, que pugui veure les dinàmiques des de fora per a ajudar a anar posant consciència en les necessitats i dificultats de cadascun.

 

Conèixer a la parella a un nivell més profund, és el pont cap a una relació sana.


CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars directament amb en Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica i Salut Sistèmica. Formada en teràpia Gestalt. Xamanisme, etc. Llicenciada en Psicologia. Amb més de 35 anys d'experiència. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.


MONTSERRAT MONGE GIMENO

Teràpia Gestalt Adults i Infantil/ Adolescents. Facilitadora de Constel·lacions Familiars. Especialitzada en Constel·lacions Individuals. Formada en Hipnosi Ericksoniana. Formada en Eneagrama. Formada en Mindfulness i Gestió Emocional. Docent de la Formació de Constel·lacions Familiars a Espai Sistèmic i Humanista (Barcelona i Girona). 


ALBA SERRAT GÜELL

Terapeuta formada en Constel·lacions Familiars i en Teràpia Gestalt. Terapeuta de Jin Shin Jyutsu. Acompanyament individual i en grup. Coordinadora i facilitadora de grups de suport emocional i ajuda mútua GSAM, projectes per a joves i adolescents (Q-nnecta't), projectes per a escoles i famílies (Orígens), i Contínuum, per a un ampli ventall de col·lectius.


SAMUEL FERNÁNDEZ GARCÍA

Psicòleg clínic i salut. Educador. Facilitador de Constel·lacions Familiars Sistèmiques. Terapeuta integrador i eclèctic, sistèmic, humanista, l’existencial i psicodinàmic. Nodreix la pràctica terapèutica amb coneixements procedents de la pedagogia, el budisme i la psicologia transpersonal. També està format en PNL, Pedagogia Sistèmica, Eneagrama, Meditació i Mindfullness.


PAOLA DE LA TORRE VILLASEÑOR

Llicenciada en Dret per la Universitat Panamericana Campus Guadalajara. Formada en teràpia Gestalt per l'Institut PHG, Terapeuta Floral Flors de Bach, Essències Florals Xilenes i Maneig Terapèutic del Sistema Plantes de Poder del Mèxic Antic. Actualment, cursa a Espai Sistèmic i Humanista, la Formació en Constel·lacions Familiars.