Teràpia de parella

 

La parella és el vincle on s'obren totes les ferides, el vincle on projectem tots els nostres problemes d'una forma conscient o inconscient.

 

La sessió de Teràpia de Parella és un espai on a través del respecte mutu aprenem a dialogar, escoltar i comunicar. Aprenem a posar consciència a com està la nostra parella i a què necessita.

 

Al ser la relació més íntima, fem el que està a les nostres mans per a conservar-la, cuidar-la i millorar-la, però a vegades els conflictes ens superen o no disposem de les eines per a poder seguir en la relació.

 

En aquest cas un acompanyament terapèutic és de gran ajuda. Una persona que pugui veure el conflicte sense entrar personalment en ell, que pugui veure les dinàmiques des de fora per a ajudar a anar posant consciència en les necessitats i dificultats de cadascun.

 

Conèixer a la parella a un nivell més profund, és el pont cap a una relació sana.


CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars directament amb en Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica; Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Xamanisme..... Llicenciada en Psicologia. Més de 30 anys treballant com a terapeuta. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.


MONTSERRAT MONGE GIMENO

Terapeuta Gestalt per a adults. Terapeuta Gestalt infantil. Formada en constel·lacions familiars. Formada en Mindfulness y Gestión Emocional. Formada en Hipnosi Ericksoniana. Eneagrama per la International Eneagram Association – The Eneagram Institute. Formada en “El trauma des de la teoría Polivagal de Roger Jackson”


GUS BAS PLANAS

Llicenciat en Psicologia. Postgrau en Psicologia de l'Educació. Graduat en Arts Escèniques. Formació en Constel·lacions Familiars. Formació en Educació Viva. Treballa com a terapeuta individual i familiar, i com a consultor en l'àmbit de l'educació, oferint assessorament, conferències i tallers.


ESTER PUIGDEMONT

Professora de Cicles Formatius de Processos Sanitaris i Assistencials. Diplomada en Infermeria. Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Mestra d'Educació Infantil. Més de 22 anys de formació en dansa (hip hop, ball com a teràpia, dansa contemporània, dansa del ventre, jazz...)


CAROLINA MAGLIANO MAERS

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada. Formada en Constel·lacions Familiars per Carme Tuset Padró a Escola Gestalt Catalunya. Va realitzar estudis de medicina tradicional xinesa, Chi-Kung i Tui Na a la Fundació Naturopática Argentina. Va realitzar estudis de Belles Arts a l'Escola d'Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per més de 15 anys a l'escultura.


ALBA SERRAT GÜELL

Terapeuta formada en Constelaciones Familiares y en Terapia Gestalt en la Escuela Gestalt de Cataluña, Espacio Lúdico. Terapeuta de Jin Shin Jyutsu, facilitadora de talleres de autoayuda y organizadora de cursos oficiales en Cataluña. Facilitadora de grupos de apoyo emocional y ayuda mutua "Recibir x dar". Especializada en el acompañamiento en la muerte y al luto. Terapia de esencias florales Trembling Light. Conocedora de las plantas curativas como herramienta de sanación y organizadora de retiros.


SAMUEL FERNÁNDEZ GARCÍA

Psicólogo especializado en psicología clínica y de la salud. Educador. Facilitador de Constelaciones Familiares Sistémicas. Terapeuta integrador y ecléctico, incorpora a su práctica técnicas y elementos de diferentes modelos psicoterapéuticos como el sistémico, el humanista, el existencial y el psicodinámico. Nutre la práctica terapéutica con conocimientos procedentes de la pedagogía, el budismo y la psicología transpersonal. También está formado en PNL, Pedagogía Sistémica, Eneagrama, Meditación y Mindfullness.