TERÀPIA DE PARELLA

 

La parella és el vincle on s'obren totes les ferides, el vincle on projectem tots els nostres problemes d'una forma conscient o inconscient.

 

La sessió de Teràpia de Parella és un espai on a través del respecte mutu aprenem a dialogar, escoltar i comunicar. Aprenem a posar consciència a com està la nostra parella i a què necessita.

 

Al ser la relació més íntima, fem el que està a les nostres mans per a conservar-la, cuidar-la i millorar-la, però a vegades els conflictes ens superen o no disposem de les eines per a poder seguir en la relació.

 

En aquest cas un acompanyament terapèutic és de gran ajuda. Una persona que pugui veure el conflicte sense entrar personalment en ell, que pugui veure les dinàmiques des de fora per a ajudar a anar posant consciència en les necessitats i dificultats de cadascun.

 

Conèixer a la parella a un nivell més profund, és el pont cap a una relació sana.


CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars directament amb en Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica; Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Xamanisme..... Llicenciada en Psicologia. Més de 35 anys acompanyant a persones. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.


MONTSERRAT MONGE GIMENO

Formada en teràpia Gestalt per a adults. Formada en teràpia Gestalt infantil. Facilitadora de Constel·lacions Familiars. Formada en Mindfulness y Gestión Emocional. Formada en Hipnosi Ericksoniana. Eneagrama per la International Eneagram Association – The Eneagram Institute. Formada en “El trauma des de la teoría Polivagal de Roger Jackson”


ALBA SERRAT GÜELL

Terapeuta formada en Constel·lacions Familiars i en Teràpia Gestalt a l’Escola Gestalt de Catalunya, Espai Lúdic. Terapeuta de Jin Shin Jyutsu, facilitadora de tallers d’autoajuda i organitzadora de cursos oficials a Catalunya. Facilitadora de grups de suport emocional i ajuda mútua "Rebre x donar". Terapia d’essències florals Trembling Light. Coneixedora de les plantes curatives com a eina de sanació i organitzadora de retirs.


SAMUEL FERNÁNDEZ GARCÍA

Psicòleg especialitzat en psicologia clínica i de la salut. Educador. Facilitador de Constel·lacions Familiars Sistèmiques. Terapeuta integrador i eclèctic, incorpora a la seva pràctica tècniques i elements de diferents models psicoterapèutics com el sistèmic, l’humanista, l’existencial i el psicodinàmic. Nodreix la pràctica terapèutica amb coneixements procedents de la pedagogia, el budisme i la psicologia transpersonal. També està format en PNL, Pedagogia Sistèmica, Eneagrama, Meditació i Mindfullness.


PAOLA DE LA TORRE VILLASEÑOR

Llicenciada en Dret per la Univerdad Panamericana Campus Guadalajara. Psicoterapeuta Gestalt per l'Institut PHG (Processos Humans i Gestalt), Terapeuta Floral (Flors de Bach, Essències Florals Xilenes i Maneig Terapèutic del Sistema Plantes de Poder del Mèxic Antic). Actualment cursa a Espai Sistemic i Humanista, la Formació en Constel·lacions Familiars. Experiència en Teràpia individual i impartint diversos tallers i cursos.