SUPERVISIÓ + TALLERS de CONSTEL·LACIONS per a TERAPEUTES

 

Tens dubtes?  Hi ha alguna cosa en la relació terapèutica que t'inquieta? Et costa comencar a ser terapeuta? Vine a supervisar i a descobrir que hi ha darrera d'aquestes preguntes.

 

És un espai mensual on els facilitadors i terapeutes tindran l’oportunitat de treballar els seus asumptes personals, i també els professionals, les seves dificultats a l’hora de realitzar constel·lacions, supervisar les constel·lacions realitzades, mirar si tenim resistencies a l'hora de dedicarnos al que ens agrada.

 

Creiem que la supervisió grupal és l’acompanyament ideal per aquelles persones que comencen o desitgen començar a treballar com a Terapeutes. També per  aquells terapeutes més experimentats que desitgin compartir amb col·legues, profunditzar en certs temes de constel·lacions o treballar assumptes personals o professionals.

 

Aquesta fase de l’aprenentatge permet que el terapeuta o futur terapeuta pugui estar acompanyat i guiat en l’execució i en el descobriment del seu propi estil en el moment de treballar.


DATES I HORARIS 

BARCELONA

-30 de març de 17 a 20:30

-26 d´abril de 10 a 13:30

-17 de maig de 17 a 20:30

-14 de juny de 10 a 13:30

 

GIRONA

-21 abril de 10 a 13:30
-12 de juliol de 17 a 20:30MONTSERRAT MONGE GIMENO

Terapeuta Gestalt per a adults. Terapeuta Gestalt infantil. Formada en constel· lacions familiars. Formada en Mindfulness i Gestió Emocional. Formada en Hipnosi Ericksoniana. Eneagrama per la International Eneagram Association - The Eneagram Institute. Formada en "El trauma des de la teoria polivagal de Roger Jackson"