Novetat!

 

Angélica Olvera ve a Barcelona.

Aprofita l'oportunitat de compartir un cap de setmana amb la mare de la Pedagogia Sistèmica.

* Amb el reconeixement del Dpt d'Educació
Un regal per a tu!

 

Activitats

Emocio-nals i Sistèmi-

ques

 


"Només si mirem els nens i nenes, les solucions brillen"

 BERT HELLINGERConstel·lacions Familiars Sistèmiques

 

"Educar és obrir consciència"

ANGÉLICA OLVERA Pedagogia Sistèmica

 

 UNA MIRADA MÉS ÀMPLIA I AMOROSA CAP A L'EDUCACIÓ

 

La Pedagogia Sistèmica amb l'enfocament de Bert Hellinger és una proposta integral i holística, creada per Angélica Olvera Garcia (CUDEC - Mèxic) que impulsa l'evolució tant en l'àmbit educatiu com en la societat en general.

 

És un abordatge que ens permet generar un model per assegurar emocionalment als professionals de l'educació, d'intervenció social, sanitari, etc. i a pares i mares.

 

La Pedagogia Sistèmica dona estratègies que ajuden als professionals a sentir-se més segurs dins i fora de l'aula, al centre, amb l'equip,... ja que els alumnes, les famílies i els usuaris arriben al centre amb el seu camp emocional i les seves problemàtiques. Com també hi arriben els mateixos professionals.

 

L'enfocament sistèmic ens apropa a mirar cap a la solució i a trobar resposta a preguntes, dinàmiques i situacions (sovint problemàtiques) tant en l'àmbit educatiu, com en l'àmbit d'intervenció social, sanitari, i, per suposart, en l'àmbit familiar.

 

Es tracta d'ampliar la mirada sobre cada fet, sobre cada qüestió,... per arribar a ser cada vegada més responsables de la pròpia vida i del propi destí, portant-nos a ocupar el nostre lloc i realitzar la nostra funció dins del sistema que sigui de referència en aquell moment (familiar, escolar, professional, etc.).

 

És un canvi de mirada que aporta més ordre i més benestar tant a nivell personal com professional.

 

"La Pedagogia Sistèmica

és un mirar de dins cap a fora

i mirar més enllà del que els teus propis ulls,

a simple vista, veuen."

Laura Soliva

CERTIFICATS DE RECONEIXEMENT

Totes les nostres activitats formatives tenen

el reconeixement d'assistència i aprofitament tramitats per:

- Espai Sistèmic i Humanista

- Departament d'Educació (consulta'ns)


FORMACIÓ BONIFICABLE

L'Associació Espai Sistèmic i Humanista consta com a entitat formadora acreditada per la FUNDAE - Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, per tant, els centres privats o concertats poden gestionar-se la bonificació dels nostres cursos i formacions a través del crèdit de formació que tinguin.CONTACTE

Àrea de Pedagogia:

info@pedagogiasistemica.cat