CREA LA VIDA QUE DESITGES

 

Regala't una experiència.

 

Aquest curs està pensat per a totes aquelles persones que volen aprofundir en el seu creixement personal, mirant i resolent tot allò que limita la seva vida, impedint el fluir de les relacions amb els altres i amb si mateix. L'objectiu és conèixer com i per què fem les coses.

 

De vegades, en determinades situacions reaccionem de manera que entrem en conflicte, fins al punt de fer insostenible el que passa. Vam reaccionar de forma totalment desproporcionada i això ens dirigeix cap a una situació complexa i de difícil resolució.

 

Alguna vegada t'has qüestionat perquè reacciones de determinada manera davant de situacions del teu dia a dia?

 

Altres vegades, sentim que estem vivint una existència allunyada d'allò que realment volem viure. Sentim que hem perdut el control i no sabem com reconduir la nostra vida per viure el que sí que volem viure.

 

Has pensat alguna vegada "aquesta vida no és la que vull viure"?

 

Això és així perquè, de vegades, determinades vivències de el present, ens connecten amb emocions i experiències no resoltes de la nostra infància.

 

De petits vam aprendre uns mandats, creences, valors, llegats familiars, injustícies, secrets, que ens van ser molt útils, i que d'adults ja no ens serveixen, ens lliguen i ens impedeixen fer la vida que realment volem tenir. He d'estudiar aquesta carrera perquè s'ha fet sempre en la meva família? Estaré ben vist en la meva família, si faig una altra cosa diferent? Em voldran igual si no repeteixo la història viscuda? Els nens aprenen i viuen de les seves papes o de qui està al seu càrrec. Imiten el que veuen i escolten, de la seva família.

 

El que vam aprendre de petits, ho repetim d'adults a manera inconscient, sense fer èmfasi que en moltes ocasions aquesta manera de fer ja no ens cal. Actuem com un pilot automàtic, i moltes vegades amb conseqüències limitants. Realment no podem fer la vida que desitgem, i no sabem per què. Aquestes cadenes que ens lliguen, les anem a mirar amb respecte, per deixar anar i alliberar-nos del que ens crea conflicte i ja no necessitem.

 

L'objectiu d'aquest curs, és posar llum i fer conscients tals creences, llegats, comportaments ... que ens limiten en l'actualitat, i transformar-los en potenciadors d'una vida més d'acord amb el que desitgem viure.

 

Respecte el que va ser, i ara ho faig diferent, també amb respecte.

 

Guiats pel terapeuta i acompanyats per la riquesa que aporta el grup, treballarem amb tècniques pròpies de la Gestalt, Coaching i amb els principis bàsics de la teoria Sistèmica de Bert Hellinger. Cada persona treballarà a el ritme que necessita, per anar prenent consciència del que li passa i poder adquirir eines per donar els passos necessaris, i poder canviar alguna cosa de la seva realitat, si cap.

 

 

És una formació molt vivencial i dinàmica, interessant per a qualsevol persona que es vulgui ajudar i / o acompanyar els altres en el seu camí.


DATES I HORARIS:

 

Diferents opcions d'horari:

 

-Setmana del 29 de Juny al 3 de Juliol 2020. De dilluns a divendres de 10h a 13h.
-
Setmana del 29 de Juny al 3 de Juliol 2020. De dilluns a divendres de 17h a 20h.

-Setmana del 6 de Juliol al 10 de Juliol 2020. De dilluns a divendres de 10h a 13h.
-
Setmana del 6 de Juliol al 10 de Juliol 2020. De dilluns a divendres de 17h a 20h.

PREU:

100€/SetmanaMERCÈ SALA

Terapeuta Gestalt. Formada en Constel·lacions Familiars. Diplomada en Pedagogia Sistèmica. Coach Sistèmic Transaccional. Formació en Teràpies Humanistes Integrades. Empresària especialista en selecció de personal i mediació empresarial. Actualment cursant la llicenciatura de psicologia dels sistemes a la universitat CUDEC de Mèxic. Conductora de grups terapèutics i acompanyaments de processos individuals. Col·labora amb el projecte de suport terapèutic als reclusos de centre penitenciari Puig de les Basses.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001