EINES PER A GESTIONAR SITUACIONS DE CRISI

 

 

D'acompanyament i autoajuda.

 

Estem vivint moments de crisi i incertesa que ens condueixen cap a una situació totalment nova i desconeguda, i que per tant necessita de noves maneres d'afrontament.

A la pèrdua de llibertats soferta durant el confinament, i que encara es prolongaran durant un temps, hem d'afegir el duel individual i col·lectiu pel cost en vides humanes, el cost econòmic i psíquic, la pèrdua de la nostra quotidianitat, dels nostres hàbits personals , socials i de relació. Ens hem descobert vulnerables i les nostres pors creixen.

 

No és només una crisi personal i social sinó també mundial. I és per aquest motiu que el seu impacte és molt més gran.

Aquest marc social i personal de dol, de manca de contacte amb l'exterior, de disminució de l'exercici físic, d'aïllament familiar i social ... pot generar estrès, ansietat, ira, impotència, tristesa, confusió, por, culpa; dificultat per tenir un son reparador, disminució en la capacitat de concentració, fins i tot depressió i estrès posttraumàtic.

 

Hem de tenir present que la situació actual ens desperta antigues memòries traumàtiques que ens dificulten encara més la gestió de les vivències actuals.

 

Necessitem fer un procés d'acceptació i de gestió de tot el que s'està movent en el nostre interior, de tot allò que està canviant, de tot allò que ja no tornarà a ser com abans; de les emocions que s'han generat i dels duels que s'han obert, i que en molts casos són més d'un, la qual cosa dificulta la seva gestió i sanació.

 

Durant la sessió aprendràs tècniques i maneres d'acompanyar i acompanyar-te, amb l'objectiu d'augmentar els teus recursos per a la gestió dels processos propis i de l'altre en situacions de crisi i traumàtiques.

 

Aquestes sessions van dirigides tant a persones que sentin la necessitat de rebre suport per recuperar el seu equilibri i tornar a la nova quotidianitat enfortits i amb més recursos, com a aquelles que vulguin adquirir noves eines per potenciar l'acompanyament a persones en situacions de crisi.


DATES I HORARIS:

Dies 7, 9, 14 i 16 de juliol.

Dimarts i dijous, dues setmanes seguides.

Horari de matí: de 10 a 13h

 

Horari de tarda: 16 a 19h

 

PREU:

 

100 € / SetmanaCRISTINA DÍAZ PELLICER

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica. Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista integrada.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001