EQUIP DOCENT

DIRECTORA DE LA FORMACIÓ

CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme. Llicenciada en Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys treballant com a terapeuta. Actualment impartint tallers a mitg món. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.


TUTOR DE LA FORMACIÓ

ALBERT VALLS MASCLANS

Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic, amb Bert Hellinger i amb Institut Gestalt. Format en Constel·lacions Organitzacionals i Coach Sistèmic a l'Institut Gestat i amb Talent Manager. Terapeuta Gestalt. Terapeuta en Shiatsu. Iniciació a Reiki. Format en Teràpia Cranisacral i ha assistit a diversos tallers de Dale Carnegie sobre la comunicació. Estudiant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC.


DOCENTS

CRISTINA DÍAZ PELLICER

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica. Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista integrada.


JORGE BERRAONDO

Llicenciat en Psicologia. Constelador certificat per la Hellinger Sciencia. Director de la Formació en Constel·lacions Familiars a l'Argentina. Creador de l'Espai Psi.


AMAIA ESKUTZA MARTÍN

Psicòloga, Art psicoterapeuta. Terapeuta de Vides Passades, Renaixedora. Mestra de Reiki, EMF, Magnified Healing. Amb formació en Teràpia Familiar Ecosistèmica EVNTF i com constel·ladora amb Bert i Sophie Hellinger, i Instituto Gestalt. Facilitant constel·lacions des de 2005 en el territori espanyol, Mèxic i Equador.


MONTSERRAT MONGE GIMENO

Terapeuta Gestalt per a adults. Terapeuta Gestalt infantil. Formada en constel·lacions familiars, mindfulness, meditació advaita i en configuracions gestàltiques.


MARIONA HOMS

Antropòloga social, postgrau sobre la mort i el dol, Màster en Counselling, Màster en PNL i Coaching i facilitadora de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Actualment formadora sobre desenvolupament personal i organitzacional en l'àmbit social, educatiu i socio-sanitari.


LAURA SOLIVA I DEL RIO

Diplomada en Magisteri d'Educació Infantil. Mestra d'Educació Infantil del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Diploma en Pedagogia Sistèmica (CUDEC - Mèxic). Formada en Constel·lacions Familiars. Formadora de Formadors del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Coordinadora, editora i tutora del curs online "Introducció a la Pedagogia Sistèmica" a Prisma. Coordinadora de la Formació de Pedagogia Sistèmica a Espai Sistèmic i Humanista.


CAROLINA MAGLIANO MAERS

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada. Formada en Constel·lacions Familiars per Carme Tuset Padró a Escola Gestalt Catalunya. Va realitzar estudis de medicina tradicional xinesa, Chi-Kung i Tui Na a la Fundació Naturopática Argentina. Va realitzar estudis de Belles Arts a l'Escola d'Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per més de 15 anys a l'escultura.


ESTER PUIGDEMONT

Professora de Cicles Formatius de Processos Sanitaris i Assistencials. Diplomada en Infermeria. Formació en Constel·lacions Familiars i Sistèmiques. Mestra d'Educació Infantil. Més de 22 anys de formació en dansa (hip hop, ball com a teràpia, dansa contemporània, dansa del ventre, jazz...).


CARMEN BOIX I CASAS

Terapeuta i consultora en Constel·lacions Familiars Sistèmiques, Pedagogia Sistèmica i Re-Naixement. Actualment és docent de la llicenciatura en Psicologia Sistèmica i del Màster en Pedagogia Sistèmica de l'CUDEC i ha estat docent dels màsters en Pedagogia Sistèmica de l'Institut Gestalt i de la UB. Mestra amb 30 anys d'experiència docent. Co- fundadora d'AD 's escola.


MARTA CIRERA BAQUÉS

Terapeuta del trauma assistit amb cavalls. Treballa la presència a través de les sensacions corporals, detectant el patró i els bloquejos que ens limiten i treuen llibertat. Especialitzada en esdeveniments traumàtics de violència, abusos, negligència, drogodependències, etc.


PROFESSIONALS ESPECIALITZATS

ANGÉLICA OLVERA

Angélica Patricia Olvera García és la creadora de la Pedagogia Sistèmica amb l'enfocament de Bert Hellinger. Va estudiar enginyeria Química a la UNAM i la llicenciatura en Ciències Humanes a ASEC SOR JUANA (CUIH). Compta amb especialitat i mestratge en Pedagogia i Formació Docent per la UNIVERSITAT EMILIO CÁRDENAS (UdeC). És historiadora i terapeuta sistèmica en Constel·lacions Familiars, amb formacions en Gestalt, PNL, Psicologia Transpersonal i Psicologia Comunitària. També ha incursionado en la Teràpia Breu Estratègica de G. Nardone, aplicant-la a l'educació. Coneixedora a profunditat de mecànica quàntica i Física Relativista.


CRISTINA LLAGUNO

Cristina va ser llicenciada en Dret per la Universitat de Buenos Aires el 1982. Té múltiples estudis en Mediació de Conflictes, Xamanisme, Hipnosi Ericksoniana, Autoassistència Psicològica... És deixeble de Stanislaf Grof (Respiració Holotròpica) i de Bert Hellinger (Constel·lacions Familiars) i dedica gran part del seu temps com terapeuta a facilitar aquestes dues tècniques especialment. És terapeuta transpersonal, diplomada en Pedagogia Sistèmica per la Universitat del CUDEC i dirigeix el seu propi Centre de Constel·lacions Familiars i Solucions Sistèmiques a Xile. A més, Cristina Llaguno troba el temps per venir a ensenyar els seus coneixements als alumnes de la formació de Facilitador Internacional de Constel·lacions Familiars a Tarragona.


JOSÉ MARÍA TORO

És professor d'ensenyament primari i actualment centra la seva tasca investigadora i divulgadora d'aspectes com ara el desenvolupament d'actituds creatives en el quefer de la vida quotidiana, la formació personal de pares, mestres i altres col·lectius professionals, l'educació des dels valors, la pedagogia emocional i la meditació. Ha publicat una gran varietat d'articles de temàtica diversa vinculats amb l'educació i el desenvolupament personal. És autor, entre d'altres, dels llibres: El pulso del cotidiano; La Vida Maestra; "Educar con Co-razón", La sabiduría de vivir; Descanser. Descansar para ser (Propuestas para liberarnos del secuestro del descanso); Mi alegría sobre el puente. Mirando la vida con los ojos del corazón. Coautor del llibre, Maestros del Corazón. Hacia una pedagogía de la interioridad.


CECILIO FERNÁNDEZ REGOJO

 

Té una experiència empresarial de més de 40 anys, ha exercit diferents llocs de responsabilitat en empreses de diferents sectors i ha creat empreses en diferents sectors. És Llicenciat en Enginyeria Industrial i ha realitzat cursos de post-graduació en Gestió d'Empreses, entre altres. És formador internacional de Constel·lacions Organitzacionals, principalment a Europa i Amèrica Llatina – treballant en més de 30 països.


PETER BOURQUIN

Fundador de l'institut ECOS - Escola de Constel·lacions Sistèmiques. Terapeuta d'enfocament humanista, format en Teràpia Gestalt, 'Integrative Psychotherapy' amb Richard Erskine, i 'Brainspotting' amb David Grand, entre d'altres. És un dels constel·ladors pioners a Espanya que des de 2001 imparteix formació en Constel·lacions Sistèmiques, realitzat a Barcelona, Bilbao, Jerez de la Frontera, La Corunya, Màlaga, Madrid, Sevilla i València. Ha col·laborat en la formació i supervisió de professionals amb diversos instituts terapèutics a Europa i Llatinoamèrica. Membre didacta de les associacions alemanya i espanyola (DGfS i AEBH). És autor de quatre llibres: LES CONSTEL·LACIONS FAMILIARS (2007), L'ART DE LA TERÀPIA (2011), FORCES QUE curen (2017) i, juntament amb Carmen Cortés, EL BESSÓ SOLITARI (2014), així com nombrosos articles.


ELISABETH CORREDOR MEJÍA

Metgessa de família amb abordatge integratiu des del físic i el psicosocial. Especialitzada en Teràpia Familiar, Constel·lacions Familiars, Programació Neurolingüística, Pedagogia Sistèmica, Salut Mental i Addiccions. Actualment dedicada a l’acompanyament psicoterapèutic de pacients en teràpia individual, parella, família i grups de constel·lacions familiars.


ROBERT ALNET

Format Com a mestre i diplomat en Lletres, ocupa diversos càrrecs en l'Ensenyament i l'Educació Especialitzada. Formador d'Adults i director de l'Escola, a França, Xile, Veneçuela i en les Antilles. Formació en Constel·lacions Familiars. Formació en l'Rebirthing-Respiració. Formacions (reiki, kinesiologia, eneagrama, Teràpia del so ...).


DOROTEA MARTINEZ

Llicenciada en Psicologia, clínica. Es va dedicar durant 13 anys al camp de les toxicomanies, treballant en Comunitats Terapèutiques de rehabilitació. Formada en Rebirthing- Breathwork, en PNL, EMDR i Constel·lacions Familiars. Desenvolupa des de 2009, conjuntament amb Robert Alnet, un treball combinant l'enfocament del Rebirthing i l'enfocament sistèmic de l'CUDEC.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001