REBIRTHING

A la sessió de Rebirthing vivenciareu aquesta gran eina de desenvolupament personal i terapèutica, que utilitza la respiració conscient i connectada i el pensament creatiu.

Es pot treballar qualsevol mena de conflicte personal o de relacions (manca de motivació, submissió, soledat, pors, abandonament, angoixes, inseguretats, mal tractaments, rivalitats, etc.).

Dóna elements perquè un mateix creu canvis positius en tots els àmbits de la mateixa vida. També aporta expansió de la mateixa vitalitat i creativitat.

Aporta acte-coneixement, gestió de les emocions (tristesa, pors, ansietats, etc.), superació personal, autoestima, augment del benestar, propòsit en la vida, creativitat, millora de les relacions, prosperitat.


MANUEL RODRÍGUEZ ALEJANDRE

Formació en Rebirthing. “Treball amb els elements i la ciència de la mestria sobre el cos”. Certificat d’Extensió Universitària en Re-Naixement-Rebirthing; format en la tècnica de Vivation. Postgrau “Profundització en Respiració Integradora” i “Música i Rebirthing”. Facilitador del Perdó no-dual. Format en Constel·lacions Familiars. Diplomat en Direcció d’Equips i Gestió de Conflictes”. Coautor del llibre “Felicitat Laboral”.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001