SUPERVISIÓ o TALLERS de CONSTEL·LACIONS per a PERSONES que hagin fet la FORMACIÓ

És un espai mensual on els Facilitadors i terapeutes tindran l’oportunitat de treballar les seves dificultats a l’hora de realitzar constel·lacions, supervisar les constel·lacions realitzades, treballar assumptes personals i, qui ho desitgi, podrà fer pràctiques per  afermar-se com Facilitador de Constel·lacions.

Creiem que la supervisió grupal és l’acompanyament ideal per aquelles persones que comencen o desitgen començar a treballar com a Facilitadors de constel·lacions. També per  aquells Facilitadors més experimentats que desitgin compartir amb col·legues, profunditzar en certs temes de constel·lacions o treballar assumptes personals o professionals.

Aquesta fase de l’aprenentatge permet que el Facilitador pugui estar acompanyat i guiat en l’execució i en el descobriment del seu propi estil en el moment de treballar.


Cost:  40 euros mensuals (si t’inscrius per tot el curs). Dies solts 50 euros

Dates Girona:

Dijous 7 de maig de 16 a 20 a AD’s – Albert Valls

Divendres 8 de maig de 10 a 14 a AD’s – Carme Tuset

Divendres 5 de juny de 10 a 14 a AD’s – Albert Valls 

 

Dijous 11 de juny de 16 a 20 a AD’s – Carme TusetCARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger a la Hellinger Sciencia. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme. Ha finalitzat la llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys impartint tallers d'autorealització a Catalunya, Espanya, Illes Canàries, Colòmbia, Argentina i Mèxic. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars avalada per la Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC. Directora del centre Espai sistèmic i Humanista a Barcelona i del centre AD 's escola a Girona.


ALBERT VALLS MASCLANS

Format en Constel·lacions Familiars a Espailúdic, amb Bert Hellinger i amb Institut Gestalt. Format en Constel·lacions Organitzacionals i Coach Sistèmic a l'Institut Gestat i amb Talent Manager. Terapeuta Gestalt. Terapeuta en Shiatsu. Iniciació a Reiki. Format en Teràpia Cranisacral i ha assistit a diversos tallers de Dale Carnegie sobre la comunicació. Estudiant la Llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001