CONSTEL·LACIONS FAMILIARS I SISTÈMIQUES

Hem dissenyat les sessions de Constel·lacions de manera que puguis, d'un costat, adquirir una nova eina potenciadora de la teva feina com a terapeuta o professional de l'ajuda; i de l'altra, realitzar un procés d'auto descobriment personal i del teu sistema, que t'ajudi en el teu procés de vida.

Aprendràs a utilitzar aquesta gran eina a través de la pràctica i aprofundiment en la lectura dels ninots, a partir de l'experiència vivencial i de l'adquisició del coneixement que sustenta la base teòrica de la qual parteixen les constel·lacions familiars de Bert Hellinger.

 

Objectius

• Aprendre el marc conceptual i teòric en què es basa aquest enfocament.

• Descobrir aquelles dinàmiques que dificulten el bon fluir en la vida de la persona i el seu sistema, i restablir l'ordre.

• Treballar amb el mateix sistema familiar.

• Practicar, experimentar i vivenciar en les sessions el procés d'acompanyar amb ninots des del rol de terapeuta sistèmic.

 

Metodologia de treball

• Aprenentatge del mètode i bases filosòfiques.

• Combinació de teoria i pràctica en cadascuna de les sessions.

• Treball vivencial d'autoconeixement i de desenvolupament de les mateixes habilitats com ajudador o terapeuta.


CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger a la Hellinger Sciencia. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme. Ha finalitzat la llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys impartint tallers d'autorealització a Catalunya, Espanya, Illes Canàries, Colòmbia, Argentina i Mèxic. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars avalada per la Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC. Directora del centre Espai sistèmic i Humanista a Barcelona i del centre AD 's escola a Girona.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001