EQUIP DOCENT

DIRECTORA DE LA FORMACIÓ

CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger a la Hellinger Sciencia. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Especialista en Kinesiologia, Flors de Bach, Teràpia amb vidres i Xamanisme. Ha finalitzat la llicenciatura de Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys impartint tallers d'autorealització a Catalunya, Espanya, Illes Canàries, Colòmbia, Argentina i Mèxic. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars avalada per la Hellinger Sciencia i la Universitat CUDEC. Directora del centre Espai sistèmic i Humanista a Barcelona i del centre AD 's escola a Girona.


COORDINADORA DE LA FORMACIÓ

CRISTINA DÍAZ PELLICER

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació Postgrau Interuniversitari en Acolliment, Adopció i Postadopció. Màster Especialista en Sofrologia Caycediana. Formació en Constel·lacions Familiars. Terapeuta Gestalt. Màster Practitioner i Trainer en PNL. Formació en Intervenció i Teràpia Estratègica. Especialista en Intervenció Sistèmica amb famílies, nens i adolescents. Coaching Wingwave. Formació en Pedagogia Sistèmica. Coordinadora de la Formació en Teràpia Humanista integrada.


DOCENTS

SYLVIA MAFFEI ABREU

Terapeuta Humanista formada en Practitioner, Màster i Trainer en PNL. Terapeuta Gestalt, Constel·lacions Familiars (sistèmica) i Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Psicosocials. Treballa amb diverses eines com la Tècnica d’Integració Cerebral, Hipnosis Eriksoniana, Teràpia Regressiva. Anàlisis Transaccional, Triangle Dramàtic, EFT. Dols.


DAVID DOMÍNGUEZ I ARÚS

Coach i formador de labonaeducacio.cat.  Coach associat a AECOP-Catalunya i ICF-España. Màster en Coaching Executiu i Personal (IDEC-UPF). Postgrau en Lideratge i desenvolupament de persones (UdG). Llicenciat en Filosofia i Lletres (UAB).


TERESA FERNÁNDEZ VALCÁRCEL

Llicenciada en Psicologia, Terapeuta Gestalt (Institut Gestalt Barcelona), formada en Anàlisis Transaccional. Formada en Moviment Expressiu i Treball Corporal (Locorporal). Àmplia pràctica de la Meditació i de Treball Corporal a través del Ioga i el Tai-Chi. Formada en el Programa SAT de Claudio Naranjo. Membre de l’equip en el postgrau “Gestalt, cos i  moviment” en Gestalt Salut, Barcelona. Conductora de talleres de moviment expressiu vital.


SAIVANI SAURA

Des de fa més de 20 anys, coordina esdeveniments i tallers de dansa sagrada i cerimonial. Ballarina,  coreògrafa, mestra de ioga, dansa i meditació. Especialitzada en danses ètniques i tècniques de “Trance”.


ARTUR CANALS SÁNCHEZ

Llicenciat en Empresarials per la Universitat de Barcelona i estudis complementaris en Administració d’Empreses. Formació en RR.HH, Intel·ligència Emocional, Comunicació Efectiva i Lideratge Personal. Terapeuta Gestalt.  Practicioner i Màster PNL. Seminari The Art of Generative Coaching, impartit per Robert Dilts i Stephen Gilligan. Màster en Coaching amb PNL. Teràpia Corporal Integrativa. Gestalt i Bioenergètica.  Psicologia dels Enneatipus: mòdul Introductori i SAT 1.


IKER PUENTE

Doctor en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Llicenciat en Psicologia i Antropologia. Psicoterapeuta Gestalt. Expert en Psicologia Transpersonal i Integral. Format en la Societat d’Etnopsicologia Aplicada, l’Institut Gestalt, el Grof Transpersonal Training i l’Espai TCI. Estances doctorals en el California Institute of Integral Studies (CIIS) en San Francisco. Investigador de la Respiració Holotròpica i altres tècniques per accedir a estats expandits de consciència. Ha sigut professor i investigador en la Universitat Autònoma de Barcelona. Format en el programa SAT.  Recentment ha publicat el seu primer llibre: "Investigació i psicoteràpia psicodèlica: passat, present i futur".


FRANCESC PADRÓ

Llicenciat en Educació Física. Especialista en Gimnàstiques Suaus i Conscients, en Activitat Física per a Gent Gran i en Danses del Món i Circulars. Terapeuta en Biodinàmica Craneosacral (Escola “Resonance Trainings / Paul Vick” i “Getting in touch / M. Boxhall”), Terapeuta i Instructor en Pranic Healing. Facilitador de Grups de Meditació. Formació en TREVA (Tècniques de Relaxació Vivencial aplicades a l’Aula) i Escoles Despertes (Mindfulness aplicat a l’educació) Profesor de ZhiNeng QiGong N1(Harmonious Big Family - Dao Hearts).


MANUEL RODRÍGUEZ ALEJANDRE

Formació en Rebirthing. “Treball amb els elements i la ciència de la mestria sobre el cos”. Certificat d’Extensió Universitària en Re-Naixement-Rebirthing; format en la tècnica de Vivation. Postgrau “Profundització en Respiració Integradora” i “Música i Rebirthing”. Facilitador del Perdó no-dual. Format en Constel·lacions Familiars. Diplomat en Direcció d’Equips i Gestió de Conflictes”. Coautor del llibre “Felicitat Laboral”.


CAROLINA MAGLIANO MAERS

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada. Formada en Constel·lacions Familiars per Carme Tuset Padró a Escola Gestalt Catalunya. Va realitzar estudis de medicina tradicional xinesa, Chi-Kung i Tui Na a la Fundació Naturopática Argentina. Va realitzar estudis de Belles Arts a l'Escola d'Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per més de 15 anys a l'escultura.


MARTA CIRERA BAQUÉS

Terapeuta del trauma assistit amb cavalls. Treballa la presència a través de les sensacions corporals, detectant el patró i els bloquejos que ens limiten i treuen llibertat. Especialitzada en esdeveniments traumàtics de violència, abusos, negligència, drogodependències, etc.


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001