MEDITACIÓ

La pràctica de la meditació facilita el cultiu d'estats mentals que ens porten a més claredat mental, benestar i tranquil·litat.

La Meditació proporciona tal quietud a la nostra ment, que permet observar els pensaments sense quedar atrapats en ells. Ens convertim en observadors del nostre propi procés de pensar.

S'ha comprovat que l'adquisició de l'hàbit meditatiu i la seva pràctica pot provocar canvis importants en l'estructura i funció del nostre cervell. Canvis relacionats amb la memòria, autoconsciència, empatia i estrès; augment del nivell de consciència del present, major capacitat d'atenció i concentració facilita la presa de decisions i la gestió d'emocions. Canvis que ens porten a transformar la nostra manera d'estar en la vida.

 

Metodologia

Vivencial- experiencial


FRANCESC PADRÓ

Llicenciat en Educació Física. Especialista en Gimnàstiques Suaus i Conscients, en Activitat Física per a Gent Gran i en Danses del Món i Circulars. Terapeuta en Biodinàmica Craneosacral (Escola “Resonance Trainings / Paul Vick” i “Getting in touch / M. Boxhall”), Terapeuta i Instructor en Pranic Healing. Facilitador de Grups de Meditació. Formació en TREVA (Tècniques de Relaxació Vivencial aplicades a l’Aula) i Escoles Despertes (Mindfulness aplicat a l’educació) Profesor de ZhiNeng QiGong N1(Harmonious Big Family - Dao Hearts).


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001