RESPIRACIÓ TRANSPERSONAL

La respiració transpersonal està inspirada en la Respiració Holotròpica creada pel Dr. Stanislav Grof i la seva dona Cristina Grof.

Emmarcada en la Psicologia Transpersonal, la Respiració transpersonal permet l'accés a capes profundes de la psique i activa la nostra pròpia saviesa interna.

A través de la pràctica podem aprofundir en l'autoconeixement, facilitar una major comprensió dels conflictes emocionals i psicosomàtics i expandir la identitat del jo treballant amb els estats expandits de consciència que faciliten l'accés a la nostra saviesa interior.

El treball combinat de respiració, música, treball corporal, i art i integració grupal, ens condueix a una mirada més àmplia, lúcida i amorosa cap a la nostra vida i tot el que té a veure amb ella.

El contingut de les experiències és diferent per a cada persona, i segons l'experiència i el moment, podent connectar amb: fets biogràfics, material del nivell perinatal; transcendir el self i ampliar la consciència més enllà de si mateix, proporcionant sentit i connexió amb la vida.


IKER PUENTE

Doctor en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Llicenciat en Psicologia i Antropologia. Psicoterapeuta Gestalt. Expert en Psicologia Transpersonal i Integral. Format en la Societat d’Etnopsicologia Aplicada, l’Institut Gestalt, el Grof Transpersonal Training i l’Espai TCI. Estances doctorals en el California Institute of Integral Studies (CIIS) en San Francisco. Investigador de la Respiració Holotròpica i altres tècniques per accedir a estats expandits de consciència. Ha sigut professor i investigador en la Universitat Autònoma de Barcelona. Format en el programa SAT.  Recentment ha publicat el seu primer llibre: "Investigació i psicoteràpia psicodèlica: passat, present i futur".


A Barcelona:

secretaria@esh.cat

C/ Mallorca 515 despatx 1ª Barcelona 08026

Telèfon (BCN i GIR):

+34 625 16 82 65

(també Whatsapp)

A Girona:

secretaria@esh.cat

C/ Nou 18 prl. 1ª Girona 17001