Projecte Camí a Ítaca: Un treball en grup mixt per abordar la nostra masculinitat i feminitat, per permetre acostar-nos a una veritable connexió entre dones i homes.

 

Amb inici el 2020 i final el 2022, els facilitadors del primer cercle mixt sobre masculinitat i feminitat, Adro i Thais, van fer un treball amb un primer grup de participants.

Aquest 2023-2024 s’obre un nou grup de treball.

 

“La distància entre homes i dones és immensa i preocupant. Hem de trobar espais de comunicació per compartir inquietuds i desenvolupar nous rols que, respectant els nostres orígens i el nostre sentit de gènere, faciliten una trobada equitativa i propera.

Quan un home o una dona, es veuen reflectits en una altra vivència, en un altre cor, es generen uns vincles personals i transformadors que ajuden a l'obertura, la comprensió i la unió.”

 

Thais i Adro volen guiar-nos per aquest trajecte cap a Ítaca, de descobriment i sensibilitat, en un espai segur on aprendrem junts. Com l’aventura d’Ulisses, el camí està replet de reptes, descobriments i moments inigualables.

 

 

“Concedeix-nos poder acompanyar-te en aquest viatge”

 


HORARIS: 

Un dilluns al mes de 19h a 21:30h

DATES:

02/10/2023

06/11/2023

04/12/2023

15/01/2024

 

A partir del 2024, per determinar.

 

APORTACIÓ: 

20 de juliol i 2 de setembre GRATUÏT

 

 Preu sessió: 35€

Preu pack de 4 sessions consecutives: 120€

Preu promoció al dia de la presentació: 100€

 

LLOC: 

Barcelona
ADRO (MARTÍ ADROHER)

Coordinador de cercles d'homes. Format en resolució de conflictes i en Teràpies Humanistes Integrades. Facilitador de Constel·lacions Familiars i de Moviments Sistèmics amb la Roda de la Medicina.

 

THAIS CASAMITJANA

Llicenciada en Psicologia, professora d'intel·ligència emocional, lideratge i motivació, coach personal i d'equips. Autora del llibre "DUICS, gestió dels conflictes humans en l'àmbit laboral i personal. Assistència a Víctimes de violència de gènere i violència domèstica, mediadora. Formada en Coaching (ICF), Coaching Grupal (ORSC), Leadership (Strozzi Institute) i Teràpies Humanes Integrades (ESH).