Cercle de dones i homes

PROJECTE ÍTHACA

DE CARA A UNA AUTÈNTICA CONNEXIÓ ENTRE HOMES I DONES

 

"La distància entre homes i dones és immensa i preocupant. Hem de trobar espais de comunicació per compartir inquietuds i desenvolupar nous rols que, respectant els nostres orígens i el nostre gènere facilitin una trobada equitativa i propera. "

 

En els últims 4 anys Adro ha estat facilitant el seu projecte "Homes per la Coherència" amb un grup d'homes que ha recorregut aquest camí de la mà. Acabat aquest cicle, 10 homes estan disposats a emprendre, sota la seva guia i amb la col·laboració de Thais Casamitjana amb un Cercle de dones, un treball en cercle mixt.

 

Busquem 10 persones que vulguin sumar-se a aquest espai de trobada per al cultiu del reconeixement mutu, treballant des de l'escolta sense judici, l'atenció plena, l'acceptació, la comunicació i el respecte.

 

OBRINT CAMÍ A UNA NOVA MASCULINITAT I FEMINITAT


HORARIS: 

Dos Dilluns al mes de 18.45 a 21h

Data de presentació 11 de Gener (gratuït)

APORTACIÓ: 

25€ per trobada, places limitades.

 

LLOC: 

Barcelona i ONLINE
ADRO (MARTÍ ADROHER)

Coordinador de cercles d'homes format en resolució de conflictes. Facilitador de Constel·lacions Familiars i de Moviments Sistèmics a la Roda de la Medicina. Facilitador de les trobades mixtes de Lluna Plena a La Plana.


THAIS CASAMITJANA

Llicenciada en Psicologia (UB), professora d'intel·ligència emocional, lideratge i motivació, treball en equip. Assistència a Víctimes de violència de gènere i violència domèstica, mediadora. Formada en Coaching (ICF), en Leadership (Strozzi Institute) i en Teràpies Humanes Integrades (ESH).