Com desfer-te de la teva relació tòxica i no morir a l'intent.

 

Estàs en una relació difícil? Sofreixes situacions de gelosia, control, discussions, retrets i culpabilitzacions contínues?

 

Sí! En això consisteix una relació tòxica i afectarà les teves emocions, les teves relacions socials, laborals, familiars i la teva autoestima.

 

A vegades ens ajuntem amb algú de qui ens hem enamorat, però no aconseguim ser feliços.

 

 

 

Vols arreglar o acabar aquesta relació i no ho aconsegueixes? Pot ser que te de por perdre "l'amor" o no vols fer mal a aquesta persona o a tu mateix/a?

 

Veuen i t'explicarem algunes de les tècniques que existeixen per a poder fer front a aquesta situació. Compartirem experiències, analitzarem cas a cas, realitzarem dinàmiques d'entrenament i reforç mental i sortiràs amb una data límit.

 

Les Trobades del Gat a casa, promouen vincles saludables entre el grup de participants.

 

Per a un grup de 6/8/10 amig@s, que volen trobar-se de tant en tant a casa d'ells i tractar algun tipus de tema vinculat amb l'autoconeixement, les relacions personals de qualsevol nivell, gestió de conflictes, comunicació no violenta, etc. hi ha la possibilitat de comptar amb la presència de dos facilitadors, un dona, un altre home, per a disposar de la mirada femenina i de la masculina perquè puguin sostenir els plantejaments que es generin dins d'un ordre i fonamentalment per la nostra experiència en treball amb grups amb divergències dialèctiques.

 

Dues hores per a conversar des d'aquesta mirada de la psicologia conscient. Dirigit a persones que vulguin conèixer que ofereix aquesta mirada. És un espai que acompanyo mentre deixem que la conversa mateixa ens vagi guiant i conduint per diferents espais, sempre des d'aquest aprendre que significa estar des de la presència i la consciència, i veure que ens pot aportar la psicologia conscient a les nostres vides.


No li donis més voltes. Posa't en marxa.


HORARIS: 

Sessió grupal mixta.

Pròximament en 2023

APORTACIÓ: 

30€

 

LLOC: 

Barcelona
ADRO (MARTÍ ADROHER)

Coordinador de cercles d'homes format en resolució de conflictes. Facilitador de Constel·lacions Familiars i de Moviments Sistèmics a la Roda de la Medicina. Facilitador de les trobades mixtes de Lluna Plena a La Plana.


THAIS CASAMITJANA

Llicenciada en Psicologia (UB), professora d'intel·ligència emocional, lideratge i motivació, treball en equip. Assistència a Víctimes de violència de gènere i violència domèstica, mediadora. Formada en Coaching (ICF), en Leadership (Strozzi Institute) i en Teràpies Humanes Integrades (ESH).