DANSATERÀPIA TRANSPERSONAL

Taller presencial grupal en moviment gratuït.

 

La dansateràpia Transpersonal pertany a la família de les arts terapèutiques, és un tipus de teràpia corporal psicodinàmica que cerca la integració de l'ésser humà en tots els aspectes, físics, mentals, emocionals i àlmics. És un procés no invasiu que des del moviment corporal revela missatges oblidats de la teva existència, t'ajuda a alliberar bloquejos, emocions i traumes del passat per integrar-los en un present funcional i harmònic.

 

“Tot ésser humà té al seu interior, a la seva ànima, un so baixet, la seva nota que és la singularitat del seu ésser, la seva essència. Si el so dels seus actes no coincideix amb aquesta nota, aquesta persona no pot ser feliç.” Sofia Prokoffieva

 

Taller presencial de dansateràpia transpersonal.

Et convidem a un procés de Dansateràpia Transpersonal d'onze trobades, on anem a submergir-nos a través del moviment al nostre món interior, desvetllant els missatges que guarda encriptats el teu cos per: comprendre'ls, observar-los, moure'ls i integrar-los en el teu moment present.

 

Juntes crearem un ambient confidencial, on el respecte i la confiança mútua ens obriran noves perspectives des d'on mirar-nos, cuidar-nos i valorar-nos pel que som. No cal saber bailar, només necessites el teu moviment natural i espontani, ganes de treballar en tu creixement personal en companyia daltres i el compromís dassistir a tots les trobades.

 

Aquest taller es para tu si:

  • Vols abraçar els canvis i fluir-hi.
  • Desitges harmonitzar-te amb tu i el teu entorn.
  • Busques un espai on tenir cura de tu mateix.
  • Anheles ampliar el teu estat de benestar.
  • Tens curiositat i ganes de conèixer-te més en profunditat.
  • Conceps la salut com un equilibri entre sistemes.
  • Expressar-te amb paraules et resulta complex, inexacte o difícil.
  • Ansies millorar i no trobes els recursos per aconseguir-ho.

 

 

T'oferim:

Cicle de 11 trobades

Inici : Novembre

Dia: Dilluns de 16 a 17 hores

Preu: Gratuït * ( compromís mínim d'assistència , places limitades)

 


MARIA BELEN LOPEZ ENRIQUE

Dansaterapeuta Transpersonal. Mestra de ballet i danses contemporànies. Mestra de danses espanyoles. Fitoterapeuta. Professora de biodansa. Experiència en acompanyament a dones en risc d'exclusió social. Experiència en acompanyament a gestants i acompanyament durant el puerperi. Experiència i investigació en criança respectuosa.