MONOGRÀFIC: EL QUE PORTA A L'ÈXIT I ALS DINERS

 

LDes de fa 26 anys, exploro la relació amb els diners, passant aquesta investigació per diferents moments. El temps actual ens convida al virtual, per això t'oferim la possibilitat de viure aquest seminari des de la comoditat de casa teva i sigui on sigui el lloc de l'món on vives. Només necessites un espai on puguis estar tot sol per poder realitzar els treballs i processos durant el seminari.

 

El Seminari et convida a prendre consciència de la relació individual que tens amb els diners, i alhora, el més valuós, de la teva relació sistèmica o familiar, ja que gairebé sempre no pots anar més enllà en tu relació amb els diners que la relació mateixa de el sistema. Tot és per amor a sistema i per profunds mecanismes inconscients de lleialtat que descobriràs durant el seminari.

 

Vincent de Gaulejac, sociòleg i psicoanalista, va crear el concepte de "Neurosi de classe" per descriure l'aspiració a una mobilitat econòmica i social que no és possible per a tothom, justament per aquestes lleialtats inconscients. Lleialtat als pares, als avantpassats, i fins a la societat on vas néixer.

 

El seminari et convida a mirar d'una manera nova la relació amb els diners, per després poder escriure el teu nou guió, deixant a cadascú amb el seu destí. La invitació és a mirar per què estic on estic? Què has de veure amb això que et passa en la relació amb els diners? ¿Des d'on et pares: des de la por, el dolor, la incertesa o la repetició?

 

En un treball artesanal, cadascun explora de manera singular la seva relació amb els diners. No hi ha una fórmula per a tothom, a través de diferents processos de presa de consciència, rituals, moviments de constel·lacions familiars, anirem sent conduïts per trobar l'impuls per deixar anar la lleialtat a el sistema, i crear el guió de la teva vida: ¿qui puc ser jo en la meva relació amb els diners i l'èxit sense les expectatives d'altres?

 

Desembolicar de la història familiar de dolor amb els diners, de sacrifici, de manca, pèrdua, de dificultat, d'entrebancs, d'avarícia, del no gaudir...


DATES I HORARIS:

Divendres 18 (de 17 a 20h), Dissabte 19 ( de 10 a 14h i de 16 a 20h)

i Diumenge 20 (de 10 a 14h) de Septembre

LLOC: 

Online

 

PREU: 

200€JORGE BERRAONDO

Llicenciat en Psicologia. Constelador certificat per la Hellinger Sciencia. Director de la Formació en Constel·lacions Familiars a l'Argentina. Creador de l'Espai Psi.