LA INFÀNCIA DEIXA MARQUES. SANAR el NOSTRE NEN INTERIOR

 

Tots portem a dins un nen petit. Aquest nen que està ple alegria, creativitat i imaginació, però també de pors, angoixes i desconcert, a què en psicologia anomenem "el nen interior".

 

El nen interior és una part de la nostra personalitat. Evidentment, no es tracta d'un nen de carn i ossos, sinó d'aquesta part del nostre "jo" que no ha crescut de el tot. Es tracta del nen que vas ser i que encara avui, en el teu present, treu el cap en tu.

 

El nen interior és el resultat de les experiències viscudes des del moment de la concepció.

 

Quan som petits tots vam passar per experiències positives i negatives. Si vivim una situació negativa i som capaços de solucionar-la de manera adequada (vivint el dolor corresponent, donant-nos temps per curar i tancant les ferides), llavors aquesta experiència s'incorporarà en el nostre "jo" sense causar danys i passarem a la fase successiva de el desenvolupament . Quan això no és possible, de vegades pel simple fet que som petits i no tenim els recursos físics, emocionals o mentals necessaris per gestionar aquesta situació, si no som capaços de superar l'impacte emocional de les experiències viscudes en la infància, és probable que es generin sentiments d'ira, frustració i tristesa que acabaran afectant al nostre nen interior, que haurà de carregar amb el pes d'aquests problemes irresolts. Com podràs suposar, aquests sentiments negatius afloren cop i un altre determinant com reaccionem davant la realitat.

 

La sanació de l'Infant Interior és el procés essencial per recuperar i enfortir l'amor a un mateix és molt important curar les ferides emocionals que es van anar acumulant des de la nostra infància, és a dir, trobar i curar el nostre nen interior.

 

Rescatar el nostre nen interior significa canviar la nostra programació emocional, sanar les ferides que es van generar en la infantesa i que s'han quedat allà fins al dia d'avui, ocasionant problemes en el nostre món d'adult.

 

Un pensa que davant les dificultats reacciona la persona adulta, però, de vegades qui està portant el control de la tempesta emocional és aquest nen interior ferit que habita dins el cos adult.

 

Cada individu pot avançar enormement en la seva evolució interna, si s'ocupa de curar les ferides emocionals que va tenir en la seva infància, ja que veritablement dins de cada persona encara existeix aquella criatura vulnerable que se suposa va quedar en el passat.

Amb les constel·lacions familiars podem veure com aquesta el nostre nen, que necessita, que li va passar ... i començar un procés de cura i atenció del.

 

És important connectar amb el nostre "Nen interior" per curar les seves pors i conflictes, però també per recuperar tot el seu cabal de tendresa i capacitat d'estimar.

 

Curar el nostre nen interior és, sens dubte, de les millors coses que podem fer per nosaltres mateixos; a partir d'aquest punt, el maneig emocional de la nostra vida pot transformar enormement.


DATES:

Dissabte 21 de novembre

 

HORARI: 

De 10 a 14 i de 16 a 20h

LLOC:  

Barcelona

 

PREU:

110€, exalumnes 90€CARME TUSET PADRÓ

Formada en Constel·lacions Familiars a l'Institut Gestalt i posteriorment amb Bert Hellinger. Formada en Pedagogia Sistèmica; en Salut Sistèmica. Terapeuta Gestalt. Mestratge de Reiki. Flors de Bach, Teràpia amb cristalls i Xamanisme. Llicenciada en Psicologia Sistèmica a la Universitat CUDEC. Més de 30 anys treballant com a terapeuta. Actualment impartint tallers a mitg món. Directora de la Formació de Constel·lacions Familiars. Fundadora i directora de centre Espai Sistèmic i Humanista.