Microgimnàstica

 

La microgimnàstica és un mètode terapèutic de correcció corporal.

Amb ella es recupera l'equilibri, es guanya consciència corporal i energia, fent estiraments amb petits moviments combinats amb la respiració, que donen flexibilitat, tonifica el cos i disminueixen les tensions musculars.

 

També actua com un mètode de rehabilitació molt eficaç.

Ajuda a reduir els símptomes d'artrosis, artritis, la fibromiàlgia la síndrome de fatiga crònica, la ciàtica, els dolors d'esquena i lumbar, els dolors cervicals, els dolors del cap, el bruxisme (estrènyer de manera inconscient la mandíbula i grinyolar les dents) els pinçaments, la síndrome del túnel carpià (entumiment, formigueig, feblesa, o mal muscular a la mà i dits) la tendinitis i altres inflamacions.

 

Disminueix l'ansietat, redueix l'estrès i augmenta les defenses.

 

No hi ha limitacions d'edat ni de condició física per a practicar-la sense risc ni lesions, no té contraindicacions.

 

En cada sessió condicionem tot el cos de manera global i incidim sobre una zona específica. D'aquesta manera, cada sessió és diferent.


HORARIS:

Sessions en grup

Els Dimarts de 17h a 18:30h

 

LLOC:

Barcelona

PREUS:

70€ bonus mensual

25€ una sessióCHRISITAN PAGAN

Terapeuta corporal en Microgimnasia "reeducación postural" formado en el Centro A.R.C análisis restaurador corporal en Barcelona con Roser Munné y Maria Guasch. Facilitador TRE "ejercicios para la liberación de la tensión el estrés y trauma" formado en Barcelona con Mónica Tarres y Carles  Ripol. Facilito a les persones en sessions de TRE per que tornin a recuperar el seu benestar i equilibri. Treball a nivell individual i grupal.